HOME » REIZEN

Bij reisorganisatie 'Grensloos Genieten' vind je een ruime keuze aan rondreizen, naar tal van mooie plekjes in de wereld. Bijna allemaal uitgevoerd door reisleider Theo Leerintveld, soms door zijn broer Jules. Ook bieden we drie dagtrips in de Bommelerwaard aan. Deze vind je onder de oranje buttons.

LET OP: Op dit moment zijn nog niet alle internationale reizen beschikbaar, de reizen onder de blauwe buttons komen in de loop van het jaar beschikbaar. Onder de grijze buttons vind je onze reizen die al beschikbaar zijn. Een aantal van hen heeft inmiddels al zoveel deelnemers dat ze gegarandeerde vertrekdata hebben.

Omdat Grensloos Genieten een kleine reisorganisatie is, kunnen wij geen vliegtuigstoelen of hotelkamers vooraf reserveren. Dus hoe eerder je boekt, des te groter de kans is dat je mee kunt gaan. Hoe eerder je boekt, des te beter kunnen wij je de geadverteerde prijs garanderen. Vlieg je liever via een andere route of ben je toevalligerwijs al in het land aanwezig, mail ons dan voor de prijs van het landarrangement.

NAAM LAND VERTREKDATUM REISLEIDER
Japan Hoogtepunten 10 oktober 2018 (23 dagen, t/m 1 november 2018) Theo Leerintveld
Zuid-Afrika 4 november 2018 (23 & 28 dagen, t/m 1 december 2018) Theo Leerintveld
Sri Lanka Januari 2019 Theo Leerintveld
Japan Klassiek 2 april 2019 (23 dagen, t/m 24 april 2019) Theo Leerintveld
Japan Hoogtepunten - (UITVERKOCHT) 24 april 2019 (23 dagen, t/m 16 mei 2019) UITVERKOCHT Theo Leerintveld
IRAN 17 mei 2019 (15 dagen, t/m 31 mei 2019) Theo Leerintveld
GEORGIE 17 mei 2019 (15 dagen, t/m 31 mei 2019) Jules Leerintveld
BALTISCHE STATEN 1 juni 2019 (14 dagen, t/m 14 juni 2019) Jules/Theo Leerintveld
POLEN 1 juni 2019 (14 dagen, t/m 14 juni 2019) Jules/Theo Leerintveld
IJSLAND 17 juni 2019 (12 dagen, t/m 28 juni 2019) Theo Leerintveld
WIT-RUSLAND 12 augustus 2019 (14 dagen, t/m 25 augustus 2019) Theo Leerintveld
BALTISCHE STATEN 26 augustus 2019 (14 dagen, t/m 8 september 2019) Theo Leerintveld
TRANSMONGOLIE EXPRESS 6 september 2019 (20 dagen, t/m 25 september 2019) Jules Leerintveld
IRAN 9 september 2019 (15 dagen, t/m 23 september 2019) Theo Leerintveld
GEORGIE 28 september 2019 (15 dagen, t/m 12 oktober 2019) Jules/Theo Leerintveld
JAPAN-KLASSIEK 10 oktober 2019 (23 dagen, t/m 1 november 2019) Theo Leerintveld
ZUID-AFRIKA 4 november 2019 (21 dagen, t/m 24 november 2019) Theo Leerintveld

DE MOOISTE REIZEN WEG VAN DE MASSA

 

Heb je eerder een reis met ons gemaakt en wil je dat delen met de rest van de wereld, schrijf dan gerust je bevindingen hieronder. Zet er wel even bij om welke reis het ging. Alvast bedankt!

Reactie plaatsen

Reacties

Emiele Deijber
2 maanden geleden

24Juli Baltische Landen
Het leek en voelde als een privé reis We waren met 6 personen en onze reisleider Theo Leerintveld .De reis was voor mij....... Veelzijdig .verassend .Aktief,fietsen in de hoofdsteden en de nodige geplande en leuke ongeplande wandelingen in de natuur ,zonder 4 wielaandrijving!!!! Je kunt uit deze reis zoveel cultuur halen als je wilt Zelf meerdere prachtige design en moderne musea bezocht Er was humor ,flexibiliteit en afwisseling Samen op pad om de eetcultuur te proeven met een biertje en de nodige wijntjes en maar genieten. Bedankt reisgenoten en Theo een dikke9 voor de mooie indrukken en belevingen met elkaar ..... Tot een volgende reis .

Hans van der Werf
3 maanden geleden

De reis naar de Baltische Staten was FANTASTISCH!!
Een voor mij onbekend gebied waar ik erg nieuwsgierig naar was is een ware ontdekking geweest dankzij onze reisleider Theo. We hebben zoveel gezien in Tallinn, Tartu, Riga, Vilnius en andere steden en zelfs 2 dagen gefietst wat op zich al bijzonder was door alle drukte van het verkeer in de steden Tallinn en Riga. Het was daar heel druk maar Theo zag kans ons weer veilig thuis te brengen. Theo zag kans ons te verrassen met de plaatselijke lekkernijen, wist veel te vertellen over de gewoonten en de geschiedenis van de verschillende volken en had op alle vragen een antwoord. Theo door jouw kennis en enthousiasme heb ik genoten van deze reis en zie uit naar de volgende reis met jou als reisleider.
Hans van der Werf

Koen en Nadine Daniels
3 maanden geleden

In juli 2017 maakten we een onvergetelijke reis met Theo naar China. 24 Nederlanders en wij 2 Belgen. Het was super...geweldige groep en één van onze beste reizen ooit, dankzij het fenomeen Theo...zelfs voor zo'n groep geraakte hij aan genoeg fietsen om in de grote steden rond te fietsen...geen enkele vraag ging Theo uit de weg. We hopen hij ooit een wijn-natuurreis zou willen ineensteken naar Chili/Argentinië (paasvakantie) of Australië/Nieuw-Zeeland (juli/augustus)...dan gaan wij sowieso mee!
Koen en Nadine

riet bunt
3 maanden geleden

Op 24 juli 2018 hebben we de reis naar de Baltische Staten gemaakt met Theo als reisleider. Hans en ik hadden al eerder een reis met Theo gemaakt. Dit was zo goed bevallen dat we deze reis in de eerste plaats hebben gekozen omdat we dan Theo weer als reisleider zouden hebben. De 1e reis met Theo was naar IJsland heel geweldig maar deze reis heeft al onze verwachtingen overtroffen. Het is onvoorstelbaar de energie die Theo heeft en ook op ons als groep kon overbrengen. Hij reeds ons overal heen en vertelde zoveel dat op 1 van de laatste dagen de harde schijf vol was. Zoveel indrukken zoveel cultuur en zoveel natuur dat het bijna te veel was voor mijn hoofd om dat allemaal in korte tijd te verwerken. Nou Theo bedankt en we hopen nog veel reizen met je te maken.
Riet Bunt

Walleke ten Noever Bakker
6 maanden geleden

We hebben erg genoten van de Japanreis, april 2018. Veel gezien, veel geleerd, vooral dankzij de tomeloze inzet van Theo. Ook erg lekker gegeten; de vreemdste gerechten werden door Theo besteld en wij aten ze allemaal op. Top!

HENNY VOETS
6 maanden geleden

WAT HEB JIJ ONS LATEN GENIETEN IN IJSLAND, JE BENT EEN KANJER.
DANK JE WEL VOOR ALLES, DIKKE KUS

Elly Boucherie
10 maanden geleden

Hi Theo, hartelijk dank voor het toezenden van de email-adressen van onze mooie Kroatie-reis. Je bent je belofte alweer nagekomen door gelijk aan de gang te gaan met deze lijst. Dat doen kanjers nou eenmaal! Niets was je teveel en daarom verdiende je het om in het zonnetje gezet te worden. Je hebt de juiste instelling om een groep te begeleiden. Als je mij jouw karakter zou laten beschrijven zeg ik "een ruwe bolster met een blanke pit". Helemaal top! Ik hoop snel weer een nieuwe reis met je te mogen maken.

Ik hoop dat ik je op mijn volgende reis weer als reisleider aantref, dan weet ik zeker dat mijn vakantie slaagt!!
Van Kroatië heb ik erg genoten en ik hoop jij ook.

Groetjes van Elly, en wie weet tot een volgende keer!

Petra Vergouwe
10 maanden geleden

Juli 2017 een rondreis door China gemaakt met Theo als reisleider. Wat was dat een fantastische reis. Veel gezien en gedaan, ook in de vrije avond uurtjes nam Theo ons mee op stap.. Geweldig. Geen moeite was hem teveel.. Een dikke pluim voor Theo..

Saskia en Joost Schaap
10 maanden geleden

Theo was onze reisleider op onze rondreis Japan. Een onvergetelijke reis gehad met een super enthousiaste reisleider. Hij heeft ons de hele reis de mooiste plekken laten zien waar menig toerist nooit komt. Super bedankt voor deze ervaring�

Ineke Kesting
10 maanden geleden

Jij was onze reisleider naar Japan in 2016 Wij waren met vijf vrouwen, waarvan Bep er een was. Zij kon op het laatst bijna niet meer lopen, maar jij nam haar letterlijk en figuurlijk onder de arm. Verder was je heel attent en zorgzaam. Ik wens je heel veel succes met je reisorganisatie.

 

Heb je geen tijd/zin/geld om met ons op reis te gaan? Klik dan hier voor meer reizen. Allen uitgevoerd door collega's van ons die -net als wij- helemaal bezeten zijn van het reisleidersvak.