HOME » INNEMEND IRAN

(Klik op de kaart voor een vergrote versie)


Wat maakt IRAN zo bijzonder?

Iran heeft al decennia een slecht imago van vrouwenonderdrukking en haat jegens het Westen. Reizigers daarentegen die met Grensloos Genieten op pad gaan, ontdekken een heel andere kant. Het voormalige Perzië puilt namelijk uit zijn voegen door zijn eeuwenoude geschiedenis. Deze historie vind je terug in de sprookjesachtige paleizen, kleurrijke moskeeën, frivole badhuizen en levendige bazaars. Ook de innemende gastvrijheid van de Iraniërs zal je niet snel vergeten. In tegenstelling tot wat de meeste media laten zien word je vrijwel overal verwelkomd als een oude vriend.

Gedurende deze 16-daagse rondreis bezoek je welbekende hoogtepunten als Isfehan, Persepolis, Yazd en Shiraz; alhoewel in onze ogen het juist de onbekende pareltjes (Kashan en Masouleh) zijn die Iran tot een onvergetelijke reisbestemming maken.

Bekijk het complete dagprogramma van deze fascinerende reis hier.

Bekijk onze favoriete bezienswaardigheden & musea hier.Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 


HET FOTO ALBUM

Onderstaand fotoalbum is een selectie van de vele reisfoto's die onze reizigers tijdens hun reis hebben gemaakt en daarna hebben gedeeld met Grensloos Genieten. Nogmaals dank!


Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land, geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels van de andere virtuele ervaringen die we via De Armstoelreiziger met je delen.

Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)