VERTREKDATA PRIJS:
* 18 oktober 2025 € 2.200
* 18 april 2026 Rondreis: 16 dagen
Min. 6 personen
Max. 14 personen

Vaak zijn terrorisme, religieus fanatisme en ‘Dood aan Amerika’-uitspraken de eerste associaties bij Iran. Daarmee doe je Iran echter echt tekort. Dit land is namelijk ook een fascinerende reisbestemming, met sprookjesachtige steden, desolate woestijnen en een verrassend lekkere keuken. Ook heeft Iran misschien wel de aardigste bevolking op aarde. Je hebt dus genoeg redenen om een trip naar dit land te maken!

Daarnaast puilt het voormalige Perzië uit zijn voegen van de fabelachtige paleizen, kleurrijke moskeeën, pittoreske badhuizen en levendige bazaars. De duizenden jaren oude geschiedenis is werkelijk op elke straathoek terug te vinden. Gedurende deze 16-daagse rondreis bezoek je niet alleen de welbekende hoogtepunten als Isfehan, Persepolis, Yazd en Shiraz, in onze ogen zijn het juist de onbekende parels (Kashan en Qeshm) die Innemend Iran tot een onvergetelijke reisbestemming maken. Daarnaast zijn wij de enige Nederlandstalige reisorganisatie die -van het prille begin tot de laatste seconde- werkt met een lokale vrouwelijke gids. Samira Ramezani is echt een toegevoegde waarde voor het welslagen van deze enerverende rondreis.

Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 

Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land, geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels van de andere virtuele ervaringen die we via De Armstoelreiziger met je delen.

Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)