HOME » REVIEWS

Gedurende hun halve eeuw reiservaring, hebben de gebroeders Theo & Jules Leerintveld honderden groepen mogen begeleiden. Onderstaand vind je een samenvatting van de vele reacties die we de afgelopen decennia met veel plezier hebben mogen ontvangen van onze ex-reizigers. Als er een E-mail adres achter de naam staat, wil dat zeggen dat deze mensen expliciet toestemming hebben gegeven om Grensloos Genieten te promoten. Dus mail onze 'ambassadeurs' gerust voor eventuele vragen.

Zoek je een review van een speciaal land (gebied of stad), de lijst met landen staat op alfabetische volgorde. 

Uiteraard houden we ons aanbevolen voor nog meer reacties, deze kunnen via de 'Contact' button -onderaan de pagina- worden verstuurd.

EXTRA PROGRAMMAONDERDELEN

"Door jouw vakmanschap, enthousiasme, persoonlijke aandacht en humor heb ik (en de rest van de groep) een fantastische vakantie gehad. Ik heb genoten van jouw kennis over India, de extra programmaonderdelen en de fietstocht met een bezoek aan een schooltje."

Anja de Ruijter

LESJE LOSLATEN

"Dank voor de lessen 'loslaten' en al je informatie en verhalen. Ik zou graag nog eens met je op reis gaan en dat heb ik echt nog nooit tegen een reisleider gezegd."

Annemarie Harteveld

REISVIRUS

"Je bent besmet met het reisvirus en je hebt enorm veel passie voor je vak. Door dit alles heb ik een fantastische reis gehad.”

Wieneke van Rossum, IRAN – wienvanrossum@gmail.com

GEEN SLIJMBAL

"Ik ben geen slijmbal: maar jij was de beste reisleider ooit. Geen moeite was je te veel, je hebt veel gedaan wat niet in het boekje staat."

Adrie Harteveld

GOED LEIDERSCHAP

"Structuur, doortastendheid, zorgzaam en flexibel. Dat zijn de hoofdingrediënten voor een goed leiderschap en die bezit jij allen."

Marianne Lorje

GOEDE ZORGEN

"Heel hartelijk dank voor al je goede zorgen en begeleiding: je was heel attent. Er was, mede door jou, een heel goede sfeer in de groep."

Gerda, Kroatie

SPRONG IN HET DIEPE

"Voor deze rondreis door China sprong ik in het diepe om er twee weken later weer verrijkt uit te komen. Vooral dankzij jouw rol als reisleider. Jij bent ons morgen vergeten, ik vergeet jou nooit meer."

Liesbeth, China

BALTISCHE STATEN

BEZIELING

"Dank je wel voor de liefde en bezieling waarmee je ons door Estland, Litouwen en Letland hebt geleid."

Annelies Balfoort

HISTORIE & WETENSWAARDIGHEDEN

"Twee weken met Theo door Estland, Letland en Litouwen, waar we door hem snel van zijn gaan houden. Historie, wetenswaardigheden en cultuur, bracht je op ons over met heel veel vuur."

Kees en Leny van Leeuwen

TOEGEWIJD GIDSEN

"Van harte dank voor jouw steeds toegewijde manier van gidsen. Je hebt ons ongelooflijk veel laten zien en ervaren."

Annemarie

FLEXIBILITEIT & OPLOSSINGSGERICHTHEID

"Met een andere reisleider was het een veel minder interessante en plezierige reis geworden. Je flexibiliteit, optimisme, oplossingsgerichtheid en betrokkenheid bij iedereen van de groep waren fantastisch."

Arthur

PERSOONLIJKE INFORMATIE

"We hebben een verrassende cultuurvakantie gehad, ook door een onorthodoxe reisleider (Theo), die de (reis)boekjes niet herhaalde, maar juist aanvulde met persoonlijke informatie, praktische aanwijzingen, lokale versnaperingen en informatie op maat (via zijn lokale contacten). Het straffe tempo bij stadswandelingen werd goed gecompenseerd door de vrije tijd daarna. Al met al: een reis die goed aanvulde wat we al wisten van het gebied, een fijn en klein gezelschap en een reisleider die we nog wel eens willen hebben."

Tini en Gerda – sanblom@xs4all.nl

ENGELAND

CULTUUR GESNOVEN

"Ik heb een fantastische reis gemaakt, prachtige steden gezien, cultuur gesnoven en van natuur genoten. Je geeft interessante, vaak leuke, soms ook ondeugende informatie. Je bent energiek, onvermoeibaar, respectvol ten opzichte van de bewoners van de bezochte landen. Ook ben je steeds op zoek naar extraatjes voor ons. Daarnaast kan je uitstekend organiseren en improviseren."

Etti

GEORGIE

GOEDE ZORGEN

"Het was wederom grensloos genieten met jou in Georgie, tot de volgende keer en bedankt voor alle goede zorgen!"

Rob en Gerda – gerdasxm@gmail.com

FOTOGENIEKE PLEKKEN
"Georgië is een prachtig land, heel groen, mooie natuur en een afwisselend landschap. En zo kregen wij een programma dat weliswaar gevuld was (na 3 dagen had ik het gevoel dat ik al een week onderweg was) en dat vol afwisseling zat tussen activiteit en rustig aan. We maakten prachtige wandelingen, zagen oude kerken en kloosters met iconen en fresco's, stopten bij fotogenieke plekken onderweg, bezochten oude burchten, en plaatsen die een rol speelden in de bewogen geschiedenis van het land."

Tanja de Wit – tdw1949@gmail.com

ONTSPANNEN REIS
"Onze reisleider, immer attent en begripvol, kende het land en de gewoontes door en door, waardoor we de mooiste plekjes gezien hebben. Samen met de Georgische chauffeur maakten zij er een heel ontspannen reis van, waar altijd afgeweken kon worden van het programma waar dat nodig leek. Ook het hartelijke en gastvrije verblijf van een nacht op een particulier adres maakte het contact met lokale bewoners tot een hoogtepunt, ook de overige hotels, altijd in het centrum, waren prima. Het heerlijke eten, drinken en fruit van Georgië zal ik niet gauw vergeten. "Grensloos Genieten" deed in alle opzichten zijn motto gestand! Kortom een aanrader."

Gerard Tuin – g.tuin49@gmail.com

HONGARIJE

VERRASSENDE TRIP

"In een zin: een globetrotter die niet van treuzelen houdt, maar daardoor hebben we wel een verrassende trip gehad door een nog meer verrassende reisleider."

Mark & Jeanette

MAGNIFIEKE RONDREIS

"Wat hebben wij ontzettend genoten van deze magnifieke rondreis door Hongarije."

Petra Bouwers

IRAN

VERFIJNDE CULTUUR
"De reis in Iran was meer dan ik gedacht had. Elke dag ervoer ik als een verassing. Dagelijks heb ik genoten van de verfijnde cultuur, wisselende natuur en de ontzettend aardige mensen. Iran is zeker een aanrader."

Nelleke van Winkelhoff – nvwinkelhoff@casema.nl

GOEDE INDRUK
"De reis en de enthousiaste reisleider hebben een goede indruk op ons gemaakt. We hebben genoten van de cultuur, goede hotels en speciaal de mensen die je spontaan benaderen. De Iraniërs zijn zo warm, vriendelijk, en respectvol naar de toeristen toe daar kunnen wij nog van leren. Kortom een heel speciale reis die we in onze herinneringen bewaren."
Jan en Andrea – j.a.nellen@ziggo.nl

OUDE CULTUUR

"De rondreis in Iran was onvergetelijk. Door de ervaring van Theo hebben we in korte tijd vrijwel alles gezien wat er op de route lag. Van internationale dreiging was niets te merken. De trip is een aanrader voor iedereen die belangstelling heeft voor oude cultuur en een gastvrije bevolking."

Aad Verbij – a-averbij@online.nl

MEGA GENOTEN

"Top reis...mega genoten. En wat een coole reisleider. Zeker een aanraderšŸ˜ŠšŸ‘Œ

Denise Vrij – Fullmoonbnb@gmail.com

BIJZONDER LAND

"Ik heb in alle facetten van de reis erg genoten en besefte elke dag dat ik in een bijzonder land was. Complimenten aan Grensloos Genieten hoe je 2 weken, iedere dag weer de dagen rijkelijk gevuld aan elkaar rijgt. Waar ik ook van heb genoten waren de bijzondere hotels en het comfort. Toch wel lekker als de douche werkt en je kunt slapen in schoon beddengoed. En kunt uitrusten in een mooie tuin...:)

Nelleke van Winkelhoff – nvwinkelhoff@casema.nl

SPONTANE DINGEN

"Iran was voor mij een ongelofelijke ontdekking en bijzondere reis: het mooie gevarieerde landschap, de mooie gebouwen, maar ook vooral de Iraniërs zelf. Wat ook zo fanatisch was, waren de spontane dingen die we onderweg deden. Ook mijn dank aan Samira onze aardige (lieve) Iraanse reisleidster. Zij ritselde en regelde (samen met Theo) zo veel voor ons, dat deze reis nog lang in mijn gedachte zal blijven."

Nynke Spijker-Talsma – caspijker@upcmail.nl

TASTBARE GESCHIEDENIS

"Wat een land, met een tastbare geschiedenis al van uit een zeer ver verleden. Ook heb je mij op de juiste wijze, door de strikte regels van het land heen geloodst, zoals een goed en ervaren reisleider betaamt."

Marianne Been – marianne.been@kpnmail.nl

BEVLOGEN REISLEIDER

"Theo, hartelijk bedankt, Je bent een bevlogen reisleider met echte liefde voor Iran. We hebben veel gezien."
Cor en Cora Beljaars – corbeljaars@telfort.nl

ENTHOUSIASME

"Bedankt voor je geweldige begeleiding, je enthousiasme spatte ervan af. Hierdoor hebben we veel gezien van Iran. Wij hebben een geweldige vakantie gehad."

Theo en Christa Valkis-Jansen – keepongoing@hotmail.com

JAPAN

LUISTEREND OOR & GOEDE RAAD

"We hebben je ervaren als een spontane en vrolijke reisleider met heel veel kennis van Japan. Die voor iedereen in de groep klaar stond met goede raad, leuke tips en een luisterend oor. Ook was je een fantastische kofferdrager..."

Lianne en Mimi

GEBOREN REISLEIDER

"Wij hebben heel erg genoten van onze prachtige reis door Japan. Jij bent een geboren reisleider, heel prettig."

Leo & Kit, Japan

LEEUW

"Je zorgde als een leeuw voor je welpen."

Freek en Mariet

IJSLAND

BETERE ERVARINGEN

"Het was ons tweede bezoek aan Ijsland met name gericht op de vroegere ervaringen uit een andere rondreis. Onze ervaring van dit mooie land is nu stukken beter, mede dankzij de uitstekende begeleiding van gids Theo. De voldeed veel meer aan de verwachtingen dan we ooit hadden durven denken."

Aernout Schaap en Jose – fam.schaap1932@hotmail.com

VEEL NATUURSCHOON

"Theo is een flexibele gids die het zijn deelnemers naar de zin maakt en duidelijk is in de uitvoering van de reis. Zijn timing van info geven is altijd op tijd en duidelijk. Deze IJsland reis is echt een heel boeiende en gevarieerde reis. Met veel natuurschoon, en alles onder leiding van een zeer goede reisleider."

Henk en Ineke van Daalderop – henk-inekevdaalderop@gmail.com

BEVLOGENHEID & PASSIE

‘Living life to the fullest’ Da’s volgens mij een uitspraak die perfect bij jou past. Je hebt passie voor wat je doet en daarmee weet je anderen te enthousiasmeren. Zo ook mij. Dankzij jouw bevlogenheid en deskundigheid met een persoonlijke touch heb ik geweldige dagen gehad hier op IJsland."

Mieke van Waaijenburg – miekevanw1979@hotmail.com

GEBOREN REISLEIDER
"Wij hebben heel erg genoten van onze reis door het prachtige IJsland. Jij bent een geboren reisleider, heel prettig."
Leo en Kit – dekitties1954@hotmail.com

KIRGIZIE

VEEL GEZIEN

"We hebben ontzettend veel gezien tijdens deze reis, het lijkt alsof we veel langer zijn weggeweest. Het is een prachtige reis waarin natuur en en een beetje cultuur ruim vertegenwoordigd zijn. Ondanks de grote reisafstanden hebben we enorm veel plekken bezocht, mede dankzij de zeer ervaren reisleider. Ook de hotels waren meer dan goed."

Jan en Jannie Vissers-Brekelmans – vissersbrekelmans@hetnet.nl

VEEL DANK

"Veel dank voor je inzet en begeleiding van deze mooie tocht."

Carmen en Pieter Augustinus: p.g.e.f.augustinus@kpnmail.nl 

MINSK (Stedenreis)

PASSIE

"Je hebt heel veel van Minsk laten zien met heel veel passie: daardoor hebben we de stad intens beleefd."

Helene

MONGOLIE

GRENSLOOS GENOTEN

"Een land dat gelukkig nog niet wordt overlopen door toeristen. We reisden met mini vans/busjes door een gevarieerd landschap (woestijn, bossen, bergen, grasland, etc.). We hadden een hele goede lokale gids Baaska, die ons alle ins en outs van haar land wist te vertellen. Ook onze Nederlandse gids Jules heeft ons "grensloos" laten genieten van al het moois in Mongolië."
Hans uit Tilburg – hanstilburg@hotmail.com

ABSOLUTE STILTE
"Voor mij was het een heel bijzondere, spannende en mysterieuze reis. We hebben heel veel verschillende dingen gezien en beleefd. Ik heb enorm veel genoten van de absolute stilte en van ongerepte, unieke afwisselende landschappen. Deze roadtrip door het mysterieuze Mongolië kan ik iedereen aanraden."

Kornelia uit Gorinchem – kornelia1245@gmail.com

GEEN TOERIST, MAAR REIZIGER

"Mongolië is genieten van prachtig luchten, landschappen, ruimte, kuddes, bergen, woestijn. Mongolië is het waard dat je er een kijkje neemt, wacht niet te lang want het toerisme rukt in sneltreinvaart op. Deze groepsreis van Grensloos Genieten is een aanrader voor iedereen die geen toerist maar reiziger wil zijn."

Harm en Guda – gudadekker@hotmail.com 

OEZBEKISTAN & KIRGIZIE

EER

"Het was me een eer om met jouw als reisleider te mogen reizen. Je hebt voor mij de reis speciaal gemaakt."

Aad

Polen

CORONA-PERIODE

Vol twijfels begonnen we aan onze Polen-reis, een paar dagen nadat Polen voor buitenlanders van code oranje naar code geel was gegaan vanwege de Corona-perikelen. Door de Corona waren er maar twee deelnemers, maar Theo Leerintveld besloot de reis toch door te laten gaan. Hij wilde weer eens op reis! Het is een prachtige reis geworden, met heel veel persoonlijke aandacht. We hebben in 13 dagen 6 stedentrips gehad en veel over Polen geleerd. Achtereenvolgens werden de steden Wroclaw, Katowice, Krakau, Warschau, Torun en Gdansk bezocht. Tussendoor uitstapjes naar bedevaartsoord Jasna Gora, concentratiekamp Auswitch, zoutmijn Wieliczka, Wilanowpaleis en kasteel Malbork. Iedere ochtend vertelde Theo een enthousiast verhaal, van wat er die dag ging komen. Met als resultaat een stadsplattegrond, vol met balpencirkels. In de steden werden we eerst in een snelle ronde wegwijs gemaakt, waarna we zelfstandig de stad verder konden bekijken en konden kiezen welke musea/kerken/kastelen we nog wilden zien. Het Poolse eten krijgt bij Theo veel aandacht, van Milkbar tot toprestaurant, van alles komt langs. De geschiedenis van de Joden, die overal aanwezig is, is iets om heel verdrietig van te worden. We zaten in keurige hotels, meestal in of vlakbij het centrum van de stad, wat wij wel konden waarderen. Het dragen van mondkapjes, dat deze coronaperiode verplicht was in winkels, OV en Musea/kerken/kastelen, was in het begin wennen, maar ging daarna steeds beter. We hebben enorm genoten en gaan zeker nog eens met grensloosgenieten.nl op reis.

Theo Tesselaar

RIGA (Opera & Balletreis)

UITWAAIEN OP STRAND

"De voorstellingen waren geweldig en Theo had prima plaatsen geregeld. Tijdens de verschillende stadswandelingen vertelde Theo veel over Letland, Riga en de geschiedenis van de stad. De gearrangeerde ontmoeting met een inwoner van Letland die bereidwillig en vriendelijk alle vragen beantwoordde had een grote meerwaarde. Het uitwaaien op het strand van Jurmala was heerlijk en leverde prachtige herinneringen aan de kust van Letland op."

Astrid Waals – a.waals@waals-advocaat.nl 

SPECIALE ERVARING

"Weer even helemaal weg geweest met Theo, dit keer Riga in de winter, een speciale ervaring. Dan ook nog de ballet uitvoeringen en de opera, wat geweldig allemaal! Nog niet zo lang geleden in Riga geweest is helemaal niet erg als je met Theo gaat, hij laat je weer nieuwe dingen zien. Het was geweldig, Theo weer bedankt en ik verheug me al weer op de volgende reis met je."

Riet Bunt – riet@buntmeditation.nl

VAART ERIN
"Wat hadden we een prachtige reis naar Riga. Theo is een geweldige gids. 
Hij is accuraat, punctueel, houdt de vaart erin en blijft vriendelijk, zorgzaam en gezellig. Hij weet veel te vertellen in korte tijd. Lekker bondig en interessant. Daar houd ik van. Absoluut een aanrader, de reis en de leider ook!!!"
Wies & Louise Groenevelt – lmgroenevelt@hotmail.com

AMBANCE OVERWELDIGEND

"Wij hadden twee ballet- en één operavoorstelling geboekt. Kaartjes waren opvallend goedkoop, voor de allerbeste plaatsen betaal je 'n schijntje! Alleen al de hele ambiance in het concertgebouw was overweldigend want de zalen zijn prachtig. Bij ons in Nederland is opera en ballet vaak een elitaire aangelegenheid maar daar is cultuur veel meer geintegreerd in opvoeding en samenleving, waardoor de sfeer veel meer ontspannen en gemakkelijk is, niet poepsjiek dus, heerlijk! In de ochtenden kregen we een rondleiding door de stad en gingen we koffiedrinken en lunchen in authentieke en originele restaurantjes die je zelf anders nooit gevonden zou hebben. Omdat Theo een echte Bourgondiër is hebben wij veel streekgerechten en taarten kunnen proeven daarmee was het meteen een culinaire reis! Theo houdt van tempo en daardoor hebben we heel veel gezien en gedaan. Omdat hij zo enthousiast en beeldend vertelt over de geschiedenis vergeet je de prachtige verhalen nooit meer."

Linda Vreeswijk – fabenlin@gmail.com

MOOI OPERAHUIS

"Voor de tweede keer deze opera/balletreis naar Riga genaakt met Theo. Het was weer geweldig! Het hotel lag zeer centraal, alles op loopafstand. Overdag wandelingen door de stad en tips voor museumbezoek of een gezellige kerstmarkt en ‘s avonds naar de voorstellingen. En na afloop nazit in een grote ‘salon’ in ons hotel. Kortom, opnieuw is deze reis een aanrader. Theo weet heel veel over de bewogen geschiedenis van Letland."

Tanja de Wit – tdw1949@gmail.com

SRI LANKA

GROTE PLUIM

"Ik wil nog een grote pluim geven aan de geweldige Theo Leerintveld, de reisleider weliswaar van een andere groep die op hetzelfde moment zou vertrekken. Door de hectische situaties op Schiphol en Istanbul (te veel sneeuw op landingsbaan) had deze reis heel anders kunnen aflopen als hij niet er geweest was en direct de zaak in handen nam. Ook van mensen buiten zijn eigen groep. Dankzij Theo zijn wij onze reis toch nog met een goed gevoel en positief kunnen afsluiten.

Nicole Corvers, nicole.corvers@hotmail.com

ONVERGETELIJKE VAKANTIE

"Heel veel dank voor het onvergetelijk maken van onze vakantie. We hebben van je genoten en je hulp zeer op prijs gesteld."

Rondreis Sri Lanka (Jan en Adrie, Piet en Ytje, Thea en Ben, Sjaan en Rob, Nicole, Frank en Petra, Gerard en Anja, Kees en Lydia)

 

 

TRANSMONGOLIE EXPRESS

PRACHTIGE NATUUR

"Een rondreis door Mongolië zou ik iedereen aanraden, vooral met reisleider Jules! Wat een fantastisch land. Vriendelijke mensen, prachtige natuur en slapen in de ger tent was heerlijk!"

Hans en Betty van Graas – bettyvangraas@hotmail.com

EIGEN VRIJHEID

"Jules is een reisleider die veel informatie heeft, uitgaat van mogelijkheden en toch was er ook ruimte voor je eigen vrijheid.

Guda en Herman Dekker uit 't Zandt – gudadekker@hotmail.com

TIJD STOND EVEN STIL
"Het was een fantastische reis met enorm veel indrukken. Tijdens de treinreis naar Irkoetsk. 4 dagen en nachten in de trein genieten van de prachtige landschappen, kleine dorpjes en stationnetjes in Siberië . De tijd stond even stil, geen mobiel, sociale media en Whatsapp. Uren turen uit de ramen waar we geen genoeg van kregen, besef van tijd helemaal kwijt.De totale treinreis duurde 8000 km lang en tot Beijing aan toe gingen we door zes tijdzones. Wat al een belevenis op zich is. Mongolië was voor ons het hoogtepunt, daar willen we nog eens naar terug.
We dragen een backpack vol herinneringen voor altijd bij ons."

Guda en Harm Dekker – gudadekker@hotmail.com

VILNIUS (Stedenreis)

PRACHTIGE KERSTVAKANTIE

"Ontzettend bedankt voor een paar prachtige Kerstdagen in Vilnius. We hebben er van genoten, mede dankzij jouw enthousiasme."

Leon, Esther en Lobke

WIT-RUSLAND

MOOIE REIS?

"Was dit een mooie reis? Was dit een hele mooie reis? Nee, het was een geweldig hele mooie reis."

Groep Wit-Rusland, (Bart & Frank, Koen & Ellis, Sander & Elisa, Erik, Peter, Bertha, Sean, Jan-Peter)

STALIN OP SOKKEL

"Wie had gedacht dat anno 2020 Stalin nog steeds op zijn sokkel zou staan? Wij in ieder geval niet. Wat hebben wij ontzettend genoten van deze prachtige rondreis door Wit-Rusland. Vooral de stukken met de trein waren onvergetelijk."

Ben en Truus Sijbrands

ZUID-AFRIKA

PRACHTIGE, MAAR COMPLEXE LAND

"Onder leiding van de competente en immer enthousiaste Theo doorkruisten we dit boeiende land en maakten nog een zijsprongetje naar Swaziland en Lesotho. We genoten van de schitterende natuur, stonden oog in oog met indrukwekkende dieren tijdens onze game-drive in de Nationale parken. We ontdekten het prachtige Kaapstad. Nog een meerwaarde waren de bijzondere locaties waar we overnachtten, zo kregen we een zeer gevarieerde kijk op de vele aspecten van dit prachtige maar complexe land. Dit wordt vast niet mijn laatste reis onder zijn leiding!"

Magda Giele – magda.giele@hotmail.com

ONVERGETELIJKE REIS

"Zuid Afrika met Theo! Een onvergetelijke reis! In enkele weken veel beleefd en een goede indruk gekregen van dit boeiende land. Een reis,die jezelf nooit zo georganiseerd krijgt en meer geeft dan welke reisorganisatie ook. Afwisselend, verrassend, prachtig!"

Nelleke Schoemaker – nelleke.schoemaker@gmail.com

ZUID-KOREA

LEUKE ANEKDOTES

"Theo is een flexibele en nuchtere man. Hij houdt niet van laatkomers en werkt accuraat. Verder is hij goed op de hoogte en doet hij alles voor ons, zijn klanten. Zijn informatie doceert hij op de juiste manier, met ruimte voor vragen. Ook heeft hij humor. Ook is hij altijd in de buurt, wat een lekker veilig gevoel geeft. Verder doorspekt hij zijn verhalen over Zuid-Korea met leuke anekdotes."

Bertje van Daalen – bertjevandaalen@gmail.com

ZUIDELIJK AFRIKA

ALTERNATIEVEN

"Zeer ervaren reisleider die het programma zo weet aan te passen dat het elkaar beter opvolgt. Ook heeft hij telkens een alternatief klaar voor als dat nodig is/was. Ook legt hij het dagprogramma voor iedereen duidelijk uit. Verder maakte hij met iedereen een praatje op de terugreis naar het vliegveld, wat ik zelden heb meegemaakt in al die jaren dat ik reis."

Fam. Bresser – kootwijk-bresser@xs4all.nl


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Vaak zeggen foto's meer dan duizend woorden. Daarom zie je hieronder een (willekeurige) selectie van foto's van deelnemers en/of 'locals' tijdens onze eerder uitgevoerde reizen.