VERTREKDATA: PRIJS:
€ 3.200
Rondreis: 20 dagen
Min. 6 personen, max. 12 personen

Deze 20-daagse rondreis begint in Bogota, de hoofdstad van Colombia. De mooiste wijken met hun kleurrijke straatkunst bekijken we, voordat je je mag verheugen op de meest verrassende musea. Na de spectaculaire sterrenhemels van de Tatacoa-woestijn neemt Grensloos Genieten je mee naar het beroemde archeologische park van San Agustin. Popayá is een van de best bewaarde steden uit het koloniale tijdperk in Zuid-Amerika, zijn unieke architectuur leverde het de bijnaam 'Witte Stad' op.

Ontdek de paramo's in NP Puracé, voordat je in de koffie regio legaal high mag worden van de beste koffie ter wereld. Iets verderop maken we tevens een adembenemende wandeling langs de hoogste palmbomen ter wereld. In Medellin ontdek je dat het niet alleen pracht en praal is in Colombia, door een project te bezoeken dat zich richt op de kwetsbare jongeren. Het prachtige dorpje Guatape bezoek je nog voordat je in het bruisende Cartagena deze fascinerende reis afsluit. De dagen ervoor heb je -indien gewenst- nog kunnen genieten van een subtropisch eiland!

Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 

Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land. Geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels van de andere virtuele ervaringen die we via De Armstoelreiziger met je delen.

Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)