De twee reisleiders van Grensloos Genieten, de gebroeders Theo en Jules Leerintveld, bepalen of je vakantie een 'mooie reis' wordt of 'een om nooit meer te vergeten'. Na (gezamenlijk) meer dan 400 reizen begeleid te hebben, durven we deze gewaagde conclusie te trekken. 

Behalve dat we verantwoordelijk zijn voor de logistieke en organisatorische aspecten van onze reizen, zorgen wij namelijk ook voor nét dat beetje extra. Niet eenmalig, maar elke dag weer. Vaak zelfs meerdere keren per dag. Dat is het voordeel van op reis gaan met een kleine reisorganisatie en een zeer gedreven, enthousiaste en deskundige reisleider. Die ook nog eens van aanpakken weet. Wij vertellen je de mooiste verhalen en legendes, geven je elke dag weer gouden tips voor dat ene leuke restaurantje en gaan graag een koud biertje met je drinken in dat super leuke cafeetje.

Kortom: wij doen er alles aan om jouw rondreis ontspannen te laten verlopen. En dat je de volgende keer - als je weer op vakantie gaat- eerst weer even onze site bestudeert. Want wellicht zit er wederom een mooie reisbestemming voor je bij! 

Onderstaand vind je al onze bestemmingen. Klik op het land van je keuze en geniet van de drie tips (per land) die reisleider Theo en Jules je geven.