HOME » OVER ONS

Twee broers. Een gezamenlijke passie. Reizen.

Al meer dan een halve eeuw reizen Theo en Jules Leerintveld over de wereld. Inmiddels hebben ze meer dan 160 landen -al dan niet- gezamenlijk bezocht. Deze ongelooflijke hoeveelheid aan reiservaringen en kennis van de landen willen ze graag delen.

Daarom is in 2017 de kleinschalige reisorganisatie Grensloos Genieten opgericht, waar liefhebbers van mooie reizen terecht kunnen voor een van de georganiseerde groepsreizen in binnen- en buitenland. Ook kan je bij Grensloos Genieten vele tips en advies op maat krijgen voor jou en je gezelschap. Dat kan bij ons thuis, maar we reizen ook -indien gewenst - naar elke willekeurige locatie in Nederland. Dit op maat gesneden en uitgebreide reisadvies kost je slechts 100 euro, exclusief reiskosten.

Ook geven deze heren op locatie lezingen over... -hoe kan het ook anders- ...reizen. Via Facebook en deze site (zie de button 'Lezingen') blijf je op de hoogte over de meest recente lezingen en plaatsen.

'HET DELEN VAN REISERVARINGEN IS ONZE GROOTSTE PASSIE'

Theo en Jules Leerintveld mogen dan afkomstig zijn uit een gezin waar een dagtrip naar de naburige speeltuin al het 'Uitje van de Eeuw' was, dit weerhield deze twee levensgenieters er niet van om de wereld te gaan verkennen.

Als jongste telg van zes broers, reisde Theo in navolging van zijn grote held Kuifje de aardbol over. Gedurende deze drie decennia bezocht hij als reisleider/reisjournalist alle continenten. De mooiste en meest indrukwekkende landen zijn nu te vinden als groepsreizen van Grensloos Genieten.

Broer Jules verdiende zijn dagelijkse brood gedurende zijn werkzame leven als ambtenaar, al spendeerde hij elk vrij moment aan zijn grootste passie: reizen. Ansichtkaarten van de bij de marine dienende oudere broer Adrie fungeerden daarbij als inspiratiebron. Ook Jules heeft inmiddels een indrukwekkende CV van bezochte landen opgebouwd waar zelfs Floortje Dessing jaloers op is.

Met Grensloos Genieten willen beide heren hun liefde voor het 'van huis zijn' delen met de rest van de wereld. Door middel van het begeleiden van rondreizen, het geven van lezingen en het bieden van reisadvies op maat. 

Hopelijk horen we snel van je,

Theo & Jules