HOME » OVER ONS » LEZINGEN

Als je zoveel reizen hebt mogen maken als Theo en Jules de afgelopen 30 jaar, dan heb je veel te vertellen.

Wie ook benieuwd is naar de bijzondere momenten die de gebroeders Leerintveld hebben mogen ervaren tijdens hun enerverende expedities, kan de bijna twee uur durende lezing 'Reis rond de wereld in 80 minuten' boeken. 

Op elk gewenst tijdstip van de dag of week, reist een van hen af voor deze boeiende reis over de wereld. Uiteraard geïnspireerd door de inspirerende roman van de Franse auteur Jules Verne ('De reis om de wereld in 80 dagen'), neemt deze lezing je mee over vrijwel alle werelddelen. In twee tijdsbestekken van 40 minuten elk, plus een korte pauze, worden de bezoekers van deze lezing getrakteerd op interessante verhalen en leuke 'zit dat zo' feitjes van een breed scala aan landen. Grensloos Genieten kiest per lezing een stuk of tien landen uit waar over verhaalt zal worden, uiteraard worden verzoeken gehonoreerd, mits dit ruim van te voren is aangevraagd

Het is overigens ook mogelijk om een avondvullende lezing te boeken over een van onze reisbestemmingen: Japan, Iran, Zuid-Afrika, Zuidelijk Afrika, Rusland, Kirgizie, Oezbekistan, Baltische Staten, Mongolie, Sri Lanka, Georgie, Wit-Rusland en de TransMongolië Express.

Ook over Ethiopië, China en Argentinië verzorgen wij lezingen.

REiS ROND DE WERELD IN 80 MINUTEN

De lezing 'Reis om de wereld in 80 minuten' is te boeken via deze website, WhatsApp: 06-53799146 of email naar genieten@grensloosgenieten.nl.

De lezing kost € 90, een extra bedrag van € 25 aan reiskosten wordt berekend als de lezing niet plaats vind binnen de Bommelerwaard.

Voor de lezing is het noodzakelijk als de geïnteresseerde partij beschikt over een groot videoscherm en beamer. Het is ook prettig als er mechanische versterking aanwezig is in de zaal. Iemand van de organisatie dient tevens een half uur voor aanvang van de lezing aanwezig te zijn zodat onze usb stick aangesloten en getest kan worden op de computer en/of de beamer.

Waar? Wanneer? Welke lezing?
Reis rond de wereld in 80 minuten