Als je zoveel reizen hebt mogen maken als Theo en Jules de afgelopen 30 jaar, dan heb je veel te vertellen.

Wie ook benieuwd is naar de bijzondere momenten die de gebroeders Leerintveld hebben mogen ervaren tijdens hun enerverende expedities, kan de bijna twee uur durende lezing 'Reis rond de wereld in 80 minuten' boeken. 

Op elk gewenst tijdstip van de dag of week, reist een van hen af voor deze boeiende reis over de wereld. Uiteraard geïnspireerd door de inspirerende roman van de Franse auteur Jules Verne ('De reis om de wereld in 80 dagen'), neemt deze lezing je mee over vrijwel alle werelddelen. In twee tijdsbestekken van 40 minuten elk (liefst een uur), plus een korte pauze, worden de bezoekers van deze lezing getrakteerd op interessante verhalen en leuke 'zit dat zo' feitjes van een breed scala aan landen. Grensloos Genieten kiest per lezing een stuk of acht landen uit -van de 169 landen die wij bereisd hebben- waar over verhaalt zal worden. Uiteraard worden eventuele verzoeken gehonoreerd, mits dit ruim van te voren is aangevraagd.

Het is overigens ook mogelijk om een avondvullende lezing te boeken over een van onze reisbestemmingen: Japan, Iran, Zuid-Afrika, Zuidelijk Afrika, Rusland, Kirgizie, Oezbekistan, Baltische Staten, Mongolie, Sri Lanka, Georgie, Wit-Rusland en de TransMongolië Express.

Ook over Ethiopië, China en Argentinië verzorgen wij lezingen.

REiS ROND DE WERELD IN 80 MINUTEN

De lezing annex beeldverhaal 'Reis om de wereld in 80 minuten' is te boeken via deze website, WhatsApp: 06-22350849 of email naar genieten@grensloosgenieten.nl.

Deze interactieve voordracht kost € 100. Gemiddeld duurt de lezing tussen de 2 en 3,5 uur, afhankelijk van de lengte van de pauze. 

Een extra bedrag van € 30 (25 km in cirkel rondom Den Bosch) of € 50 (andere locaties in Nederland) berekenen we aan reiskosten.

Voor de lezing is het noodzakelijk als de geïnteresseerde partij beschikt over een groot videoscherm en beamer, een laptop is eventueel ook handig, maar niet strikt noodzakelijk aangezien wij de lezingen of usb-stick als op de computer hebben. Het is ook prettig als er mechanische versterking aanwezig is in de zaal in de vorm van een microfoon. Iemand van de organisatie dient tevens een half uur voor aanvang van de lezing aanwezig te zijn zodat onze usb stick/laptop aangesloten en getest kan worden op de beamer.

Waar hebben wij (recentelijk) een lezing gegeven? Email contactpersoon:
Vrouwenvereniging Avia uit Ammerzoden jannekebaks@hotmail.com
Culturele Vereniging, Grote Aak, Zaltbommel wjdobbe@hetnet.nl
Ouderen Samen, Vught info@ouderensamen.nl
Boekhandel Adri Heinen, Den Bosch info@heinen.nl
Stichting Senioren Hedel familiebrok@upcmail.nl
De Pieter Raad Stichting, Heerhugowaard m.beerepoot@dprs.nl
Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost activiteit@ontmoetingshuis.nl
Bibliotheek Gooi en Meer, Bussum rklunder@bibliotheekgooienmeer.nl
Ons Brabant,Geldrop wjmvanderheyden1@onsbrabantnet.nl
Societeit Groenlo wilmavdd@xs4all.nl
KBO Den Bosch corenrietkonings@home.nl
Seniorenbelang Nisseward, Spijkenisse scha1010@planet.nl
KBO, Den Bosch-Noord iekdepotter@gmail.com
Stichting Ontmoetingsplek De Veldhoek, Harfsen ellis@franspartners.com