Grensloos Genieten mag dan bij de Belastingdienst ingeschreven staan als een eenmanszaak, onze reisorganisatie bestaat toch echt uit twee reisleiders. De gebroeders Theo en Jules Leerintveld runnen samen dit niet-geplande familieproject. Je hebt de keuze dus uit twee smaken. Al zijn ze beiden enthousiast, hartelijk, flexibel, goed opgeleid en meertalig.

Zij zijn verantwoordelijk voor de logistieke en organisatorische aspecten van onze reizen. Uiteraard kennen zij al onze reisbestemmingen. Van voor naar achteren. En van boven naar beneden. En weer terug. Al onze routes zijn namelijk eigenhandig in elkaar gezet door de gebroeders Leerintveld.

Omdat ze geen eeneiige tweeling zijn, hebben ze uiteraard ook de nodige verschillen. En hun persoonlijke favorieten. Klik op de zwarte doorklik links (onder de foto's) om te zien wie wij zijn, wat we leuk vinden en welke reizen wij wanneer maken.

Tijdens jouw groepsrondreis zorgen wij namelijk voor nét dat beetje extra. De reisleider brengt jouw bestemming tot leven door de mooiste verhalen en legendes te vertellen, weet net dat ene restaurantje en leuke kroegje te vinden en zorgt ervoor dat jouw rondreis ontspannen verloopt. En dat je de volgende keer - voordat je op reis gaat- eerst op onze site kijkt om te zien of er weer iets voor je bij zit...:)