Wie ook graag mee wil op een van onze mooie reizen, kan dat heel eenvoudig doen door het invullen van dit reserveringsformulier.  

Daarna ontvangen we graag via de email (genieten@grensloosgenieten.nl) ook een scan van het paspoort, indien er meerdere mensen geboekt hebben dienen we van elk paspoort een aparte scan te krijgen. Indien scannen niet mogelijk is, is het ook prima om een heldere digitale foto van het paspoort via WhatsApp (06 53 799 146) te sturen naar ons.

Deze informatie hebben wij nodig i.v.m. het correct invullen van vliegtickets, hotels en/of eventuele visa. Het is overigens geen probleem om de niet-benodigde delen (onderaan) zwart te maken of af te dekken op deze paspoortscan/foto, maar alle namen, geboortedata en paspoortnummer moeten zichtbaar zijn. Alhoewel we sommige reizen (Iran) in ons pakket hebben waarbij dit echter niet geaccepteerd zal worden door de autoriteiten van dat land.

In veel landen is het verplicht dat het paspoort nog drie (of zes) maanden geldig is na de begindatum van de reis. Controleer dit a.u.b. op tijd!

De factuur volgt z.sm. Wie er prijs op stelt om -vooraf of naderhand- gebeld te worden over deze reis, kan dat aangeven via onderstaand formulier.