HOME » Keurmerken

MET EEN GOED GEVOEL BOEKEN!

Velen van ons zouden heel graag weer een mooie reis willen maken. De realiteit is natuurlijk dat de nabije en zelfs de wat verdere toekomst vol met onzekerheden zit. Om het mogelijk te maken dat je weer met een goed gevoel een reis kunt boeken en kunt dromen over je volgende bestemming bieden wij je de volgende voorwaarden:

* € 500 p.p. aanbetaling, ongeacht de prijs van de reis
* De restantbetaling doe je op de dag van vertrek
* Kosteloos wijzigen naar een andere bestemming of een andere periode is geen enkel probleem of zonder voorwaarden, behalve de directe kosten die de vliegmaatschappij en de hotels ons in rekening brengen

Grensloos Genieten is overigens geen lid meer van een van de welbekende 'keurmerken'. Tijdens de corona-crisis zijn wij hiermee direct gestopt, omdat wij het schandalig vonden hoe onze reizigers door deze zogenaamde 'keurmerken' behandeld werden. Veelal werden ze van het kastje naar de muur gestuurd. Ook waren er geen enkele 'oplossingen op maat' mogelijk en werd er absoluut niet meegedacht. Met welke vraag dan ook. Continue werd verwezen naar de eerdere, vastgelegde regeltjes die waren opgesteld in onleesbare, onduidelijke en bureaucratische taal. 

Deze zogenaamde 'gegarandeerde keurmerken' scheepten onze vaste klanten simpelweg af door een ...voucher aan te bieden als compensatie.

Onze klanten die daarna geboekt hebben en dus niet meer aan deze zogenaamde 'dictatoriale keurmerk regels' vast zaten, kregen van Grensloos Genieten bij annulering van hun reis door corona gewoon hun geld terug gestort. Of in verreweg de meeste gevallen hebben we de reis van deze gedupeerde mensen verzet naar een andere datum. Of een andere reis. Gewoon door samen in overleg te gaan en een passende oplossing te vinden. Zonder een eurocent verlies voor de klant. 

Grensloos Genieten mag dan qua naam een kleine organisatie zijn, wel zijn wij er enorm trots op dat wij voor elk van onze gedupeerde klanten een passende oplossing tijdens de corona-crisis gevonden hebben.

En uiteraard begrijpen wij ook dat nieuwe potentiële klanten ons nog niet geloven op onze mooie blauwe ogen, mail ons daarom gerust en we sturen je graag enkele email adressen en zelfs telefoonnummers toe van onze vaste klanten die graag willen vertellen waarom ze bij Grensloos Genieten hun vakantiereizen blijven boeken. Omdat ze simpelweg als volwassen mens behandeld zijn in plaats van de 'zoveelste lastige klant' van de pandemie...

Theo & Jules Leerintveld

Reisleiders Grensloos Genieten