MET EEN GOED GEVOEL BOEKEN!

Medio mei 2022 hopen we volwaardig lid te zijn van VZR-Garant en VvKR (beide lidmaatschappen zijn aangevraagd (en in behandeling). Vanaf die datum staat er op de factuur een extra bedrag van € 15 per boeking, waardoor je verzekerd bent van alle benodigde (financiele) gewaarborgde keurmerken.

Tot die tijd geldt onderstaande regeling:

* € 500 p.p. aanbetaling (dit geldt voor reizen zonder vliegtickets, hierbij bereken we de complete waarde van het vliegticket, plus € 250 extra p.p.)
* De complete restantbetaling doe je op de dag voor vertrek (hierover volgt geen aparte factuur meer!). Grensloos Genieten behoudt zich het recht voor om je vliegticket te annuleren, mocht je op de dag van vertrek niet het complete bedrag betaald hebben!
* Kosteloos wijzigen naar een andere bestemming of een andere periode is geen enkel probleem of zonder voorwaarden, behalve de directe kosten die de vliegmaatschappij en de hotels ons in rekening brengen

Voor de Japan Hoogtepunten reis en de Baltische Staten reizen van Grensloos Genieten val je overigens al jaren onder de welbekende ANVR, SGR en Calamiteitenfonds regeling, dit door onze nauwe samenwerking met Eurocult-Lito reizen uit Utrecht. Voor alle andere reizen val je per medio mei 2022 onder de regelingen van VZR-Garant en de VvKr.

Bij vragen of onduidelijkheden, mail of Whatsapp ons.

Theo & Jules Leerintveld

Reisleiders Grensloos Genieten