VERTREKDATA: PRIJS:
* 5 augustus 2025 € 1.299
* 6 augustus 2026 Rondreis: 12 dagen
Min. 6 personen, max. 12 personen

Het nog altijd relatief onontdekte Hongarije ligt in het hart van Europa en wisselt badplaatsen en barokke steden af met landelijke gehuchten. Qua oppervlakte mag het land dan bescheiden zijn (drie keer de oppervlakte van Belgie), maar cultureel heeft het land heel erg veel te bieden. Zijn culturele rijkdom beperkt zich overigens niet tot zijn grandioze hoofdstad, hoewel die in alle opzichten het focuspunt van deze reis vormt.

Hongarije heeft ook een brede keus aan charmante provinciesteden (Gyor, Sopron, Veszprem, Pecs, Szeged en Eger) die we met een bezoek vereren. Uiteraard ontbreekt ook het welbekende Balatonmeer niet tijdens ons imponerende reisprogramma. Tijdens deze fotogenieke ontdekkingsreis genieten we ook van een grandioze keuken met als onbetwiste uithangbord de smaakvolle goulash. Wat je nog meer mag verwachten behalve scherpe specerijen? Een kleurrijke klederdracht, krachtige wijnen en meeslepende zigeunermuziek. 

Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 

 

Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land, geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels van de andere virtuele ervaringen die we via De Armstoelreiziger met je delen.

Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)