VERTREKDATA: PRIJS:
€ 599
Rondreis: 5 dagen
Min. 4 personen, max. 12 personen

Een van de minst bekende hoofdsteden van Europa is Minsk, de hoofdstad van Wit-Rusland. Reisleider Theo Leerintveld neemt je mee op een vijfdaagse ontdekkingsreis langs alle bekende –en onbekende- bezienswaardigheden van deze stad. De stad herbergt nog steeds enorme hoeveelheden iconische Sovjet-symbolen, waardoor het een soort levend museum van de voormalige USSR is. Liefhebbers van opera- en ballet komen hier eveneens aan hun trekken.

Met de bus (of trein) reizen we op dag 3 naar Vitsebsk: de meest artistieke stad van het land. Deze stad heeft zijn nodige portie oorlogsellende te verwerken gehad, maar gelukkig herbergt de stad ook tal van interessante culturele creaties. De internationaal bekende schilder Marc Chagall is afkomstig uit deze stad en heeft zelfs een eigen museum dat de moeite van het bezoeken waard is. De laatste avond van deze stedentrip reizen we vanuit het culturele hart van Wit-Rusland terug naar Minsk met de trein (of bus). De volgende ochtend vertrekt ons vliegtuig terug naar Nederland.

Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 

Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land, geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels van de andere virtuele ervaringen die we via De Armstoelreiziger met je delen.

Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)