HOME » SPRANKELEND SRI LANKA

SPRANKELEND SRI LANKA


(Klik op de kaart voor een vergrote versie)


Wat maakt SRI LANKA zo bijzonder?

Net onder de zuidpunt van India ligt het 'Gezegende Eiland', een naam die in een notendop weergeeft wat de rijke geschiedenis van Sri Lanka te bieden heeft. Tijdens deze 17-daagse rondreis reis je door de prachtigste streken van deze tropische parel en ontdek je onderweg tijdloze tempels, ruïnes van glorierijke koningssteden, frisgroene theeplantages, pitoreske vissersplaatsjes en de meest idyllische Bounty-achtige stranden met wuivende kokospalmen.

Voeg daarbij nog de restanten van de Hollandse koloniale architectuur, florerend dierenleven en een ongelooflijk vriendelijke bevolking en je begrijpt waarom Sri Lanka al vijf eeuwen populair is bij overzeese reizigers. De grote variatie aan landschappen en de unieke smeltkroes van cultuur & religie vermaakt elke bezoeker.

Met een eigen bus rijden we comfortabel door het land, waarbij we steevast de dag eindigen met een lekker glas wijn, een vers geperst vruchtensapje of een gekoelde Lion bier in ons sfeervolle onderkomen voor de nacht. 

Bekijk het complete dagprogramma van deze fascinerende reis hier.

Bekijk onze favoriete bezienswaardigheden & musea hier.Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 

 


HET FOTO ALBUM

Onderstaand fotoalbum is een selectie van de vele reisfoto's die onze reizigers tijdens hun reis hebben gemaakt en daarna hebben gedeeld met Grensloos Genieten. Nogmaals dank!


Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land, geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels van de andere virtuele ervaringen die we via De Armstoelreiziger met je delen.

Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)