Heel veel gezien
"In februari 2024 een rondreis gemaakt met Grensloos Genieten naar Sri Lanka. Wat een mooi land, prachtige mensen, heerlijk eten en een prima reisleider. We hebben heel veel gezien. Onze reisleider Theo was niets te veel!"
Hans van der Werf: werf0263@planet.nl
Warmte op je lichaam
"De reis was zo mooi dat wij er zo weer heen willen, zeker in februari lekker wat warmte op je lichaam. Wij hopen nog veel reizen met Theo te kunnen maken. Ik heb nog geen betere reisleider ontmoet."
Riet Bunt, Oudewater: riet@buntmediation.nl
Krab, kreeft en garnalen
"Wij vonden het allebei een geweldige reis, naar een mooi land met vriendelijke mensen. De hotels waren prima, het eten uitstekend, zeker die keren dat er verse vis, krab/kreeft en garnalen geserveerd werden. Dat was zeker uniek en prima geregeld."
Heidi uit Maasdriel
Ad hoc
"Het ad hoc regelen van je, is toch een van je sterke punten: bijvoorbeeld op de een na laatste dag de hotelwissel. Verder was de chauffeur prima, uitermate vriendelijk en behulpzaam. Prima busje. Met kleine groepjes reizen is ook uitermate prettig. Maar als we onderweg zijn, laat de mensen zelf hun eten en drinken regelen. Al met al een super reis en we gaan zeker nog een keertje met Grensloos Genieten mee."
Anton van Doorn, Hurwenen: avdoorn50@gmail.com
Super reisleider
"De reis is een succes geworden mede door de betrokkenheid en hulpvaardigheid van onze super reisleider Theo. Van de eerste tot de laatste minuut van deze reis heeft hij ons begeleid en wegwijs gemaakt in Sri Lanka. Theo, je bent een kei in jouw vak als reisleider hiervoor nogmaals heel veel dank. Het zal zeer zeker niet onze laatste reis zijn met jou."
Frans Jacquot: frans.jacquot@gmail.com
Kleinschalige onderkomens
"We hebben als groep een super rondreis gehad door het mooie Sri Lanka: prachtige tempels, mooie nationale parken, prachtige kleinschalige onderkomens: teveel om op te noemen."
Marnie van Sint Fiet uit Maastricht
Grote pluim
"Ik wil nog een grote pluim geven aan de geweldige Theo Leerintveld, de reisleider weliswaar van een andere groep die op hetzelfde moment zou vertrekken. Door de hectische situaties op Schiphol en Istanbul (te veel sneeuw op landingsbaan) had deze reis heel anders kunnen aflopen als hij niet er geweest was en direct de zaak in handen nam. Ook van mensen buiten zijn eigen groep. Dankzij Theo zijn wij onze reis toch nog met een goed gevoel en positief kunnen afsluiten."
Nicole Corvers, nicole.corvers@hotmail.com
Onvergetelijke vakantie
"Heel veel dank voor het onvergetelijk maken van onze vakantie. We hebben van je genoten en je hulp zeer op prijs gesteld."
Rondreis Sri Lanka (Jan en Adrie, Piet en Ytje, Thea en Ben, Sjaan en Rob, Nicole, Frank en Petra, Gerard en Anja, Kees en Lydia)
Overgave
"In Sri Lanka is het elke dag genieten van het lekkere eten, de mooie landchappen en de fijne mensen. Daarnaast was het elke dag genieten van de enorme overgave van de reisleider voor zijn werk."
Hans