HOME » BRUISENDE BALTISCHE STATEN

(Klik op de kaart voor een vergrote versie)


Wat maakt de BALTISCHE STATEN zo bijzonder?

Ietwat verstopt in een uithoek van Europa liggen de Baltische Staten, drie totaal verschillende landen met elk een boeiende historie en een totaal verschillende cultuur. Wie de moeite neemt om Litouwen, Letland en Estland met een bezoek te vereren, zal geen moment teleurgesteld worden en met een voldaan gevoel huiswaarts keren. 

In Estland verblijven we daarnaast in het gezellige universiteitsstadje Tartu en in Letland bezoeken we Sigulda dat in het hart ligt van het grootste Nationale Park van de Baltische Staten. Ook bezoeken we de unieke landtong van Kuurland en de fascinerende Litouwse plaatsen Klapeida en Kaunas. In tegenstelling tot veel andere reisorganisaties heb je tijdens deze reis meer dan voldoende tijd om de rijke geschiedenis van deze drie landen tot je te nemen.

Bekijk het complete dagprogramma van deze fascinerende reis hier.
Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 


HET FOTOALBUM

Onderstaand fotoalbum is een selectie van de vele reisfoto's die onze reizigers tijdens hun rondreizen met Grensloos Genieten hebben gemaakt. Waarvoor nogmaals dank!


Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land, geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels van de andere virtuele ervaringen die we via De Armstoelreiziger met je delen.

Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)