HOME » BRUISENDE BALTISCHE STATEN - REVIEWS
Ondeugende informatie
"Beste Theo, ik heb een fantastische reis gemaakt, prachtige steden gezien, cultuur gesnoven en van de natuur genoten. Jij hebt als reisleider een belangrijke rol hierin gespeeld. Ik zal je niet te veel bewierroken, want dan ga je buiten je schoenen lopen:) Daarnaast geef je interessante informatie, vaak leuke, soms ondeugende informatie. Je bent energiek, onvermoeibaar, enthousiast, geduldig, respectvol ten opzichte van de bewoners van deze drie landen. Ook waardeer ik (en de rest van de groep) dat je steeds op zoek gaat naar wat extraatjes. Daarnaast kan je uitstekend organiseren en improviseren. Je communciatie met de groep was goed, ook individueel."
Etti
Lekkernijen
"Theo is een geweldige reisleider, zoveel kennis van zaken heeft hij. Dus ik heb veel gezien en geleerd, al ben ik al 74 jaar! Als extra kochtTheo in elk land een of meerdere lekkernijen die hij uitdeelde gedurende onze busreizen. Bij elke snack vertelde hij ook nog eens een mooi verhaal."
Mevr. Van Willigen, Utrecht
Bezieling
"Dank je wel voor de liefde en bezieling waarmee je ons door Estland, Litouwen en Letland hebt geleid."
Annelies Balfoort
Historie & Wetenswaardigheden
"Twee weken met Theo door Estland, Letland en Litouwen, waar we door hem snel van zijn gaan houden. Historie, wetenswaardigheden en cultuur, bracht je op ons over met heel veel vuur."
Kees en Leny van leeuwen
Toegewijd gidsen
"Van harte dank voor jouw steeds toegewijde manier van gidsen. Je hebt ons ongelooflijk veel laten zien en ervaren."
Annemarie van Belcom
Flexibiliteit
"Met een andere reisleider was het een veel minder interessante en plezierige reis geworden. Je flexibiliteit, optimisme, oplossingsgerichtheid en betrokkenheid bij iedereen van de groep waren fantastisch."
Arthur van Kempen
Persoonlijke informatie
"We hebben een verrassende cultuurvakantie gehad, ook door een onorthodoxe reisleider (Theo), die de (reis)boekjes niet herhaalde, maar juist aanvulde met persoonlijke informatie, praktische aanwijzingen, lokale versnaperingen en informatie op maat (via zijn lokale contacten). Het straffe tempo bij stadswandelingen werd goed gecompenseerd door de vrije tijd daarna. Al met al: een reis die goed aanvulde wat we al wisten van het gebied, een fijn en klein gezelschap en een reisleider die we nog wel eens willen hebben."
Tini en Gerda – sanblom@xs4all.nl
Zeer goed geinformeerd
"De reisleider was een zeer goed geinformeerde persoon die elke dag interessante en leuke verhalen vertelde over de drie landen die wij bereisden. Hij deed zijn werk met veel plezier, deskundigheid en had ook hier en daar een leuke verrassing voor ons paraat. Ik had geen betere reisleider kunnen wensen."
Peter Vissers
Uitgebreide verhalen
"Bedankt voor de geweldige vakantie in Litouwen, Letland en Estland! Voor al je enthousiasme en al de uitgebreide verhalen, al de extra uitjes en alle gedetailleerde informatie. We hebben ook genoten van jouw unieke en heerlijke snackpot. Het is daarnaast maar weinig gidsen gegeven dat ze een reis van bijna drie weken in nog geen 13 dagen kunnnen stoppen. Maar jouw enthousiasme, en dus die van ons, heeft ervoor gezorgd dat we het hele programma konden doen. En nog veel meer dan dat..."
Dank namens de hele groep: Merel, Mark, Adda, Lobke, Chris-Jan, Rob, Tineke, Helgard, Willemien, Jeanette, Loby, Anne, Marja, Trudy, Sandra, Annelies, Cas, Andre


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.