HOME » INDRUKWEKKEND IJSLAND

(Klik op de kaart voor een vergrote versie)


Wat maakt IJSLAND zo bijzonder?

Op slechts drie uur vliegen van Nederland ligt een van de mooiste en ruigste landen ter wereld: IJsland. Werkelijk alle registers zijn opengetrokken om de bezoekers van dit magnifieke eiland te verrassen met de meest spectaculaire 'picture perfect' plaatjes.

In dertien dagen tijd doorkruisen we het hele land: van west naar oost en van zuid tot noord. En vice versa. Grotendeels volgen we de rondweg 1, al slaan we regelmatig ook af en verkennen we de pittoreske zijwegen. Het resultaat is een ongekende ode aan al het moois dat onze aardbol gecreëerd heeft in de miljoenen jaren van haar bestaan! Denk aan fotogenieke watervallen (heel veel watervallen zelfs), indrukwekkende gletsjermeren, zwarte stranden, broeiende vulkanen, imposante geisers en nog veel meer natuurlijk moois wisselen elkaar hier dagelijks af. 

Bekijk het complete dagprogramma van deze fascinerende reis hier.
Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 


HET FOTOALBUM

Onderstaand fotoalbum is een selectie van de vele reisfoto's die onze reizigers tijdens hun rondreizen met Grensloos Genieten hebben gemaakt. Waarvoor nogmaals dank!


Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land, geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels van de andere virtuele ervaringen die we via De Armstoelreiziger met je delen.

Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)