Uitrusten doe ik thuis wel..
"Wat valt er nog toe te voegen aan alle lovende recencies over de reizen naar IJsland van Theo en Jules? Ik was samen met zeven reisgenoten in IJsland van 1 tot 13 juni 2023 onder leiding van Theo: onze reisorganisator, barista, chauffeur, entertainer, timemanager, 3-sterrenkok, personal trainer, natuurgids, IJslandkenner, troubleshooter, en bovenal mensenmens. Vooraf had hij gezegd dat het een schitterende reis zou worden en daarvan is geen woord gelogen. Wat hebben we veel gezien, gehoord, gelachen, gegeten, gewandeld, gevaren, gereden, gebadderd, gedaan. Onze onderkomens waren steeds een verrassing: midden in de drukte van Akureyri, in de weidsheid van de Eldraun of de stilte van Laugarfell, en altijd netjes en verzorgd. Theo's plan voor iedere dag stond vast maar er kon altijd nog wel wat bij; heel zelden viel er iets af. Weinig is hem teveel. Ik heb zo genoten van deze reis. Uitrusten doe ik thuis wel."
Monica Muiser - tomomuiser@kpnplanet.nl
Kunst van Koken
"Wij hebben genoten in de afgelopen weken. Het was een geweldige vakantie. Daar heb jij een grote bijdrage aan geleverd. We wisten niet wat ons te wachten stond. Onze verwachtingen zijn in grote mate overtroffen. Het land is onvoorstelbaar mooi, maar de manier waarop je ons dat hebt laten zien is ook niet te overtreffen. Je gestructureerde aanpak, je klantgerichtheid, je streven naar optimalisatie van het genoegen en je kunst van koken en bereiden van maaltijden op momenten waarop niets voor handen was. Je behulpzaamheid als het even te moeilijk leek. Theo, we danken je hartelijk voor alles wat je de afgelopen weken voor ons hebt gedaan. Het ga je goed en 'God Bless you'."
Trudy en Jeroen Storm, Friesland: jestorm@live.nl
Volle tevredenheid
"Na Japan opnieuw een reis met Grensloos Genieten. Ook deze keer tot volle tevredenheid en met veel bewondering voor je geweldige inzet. Hartelijk dank voor je zorgzaamheid, attentheid en oog voor verschillende mensen."
Riet en Roel Wemmenhove, Drachten: roelwemmenhove@hotmail.com
Persoonlijke betrokkenheid
Na de Baltische Staten, Georgie en Iran nu alweer de vierde reis met Theo Leerintveld; ditmaal het prachtige IJsland. Het reizen met Grensloos Genieten is altijd weer een feest door de persoonlijke betrokkenheid van Theo en Jules Leerintveld. Te allen tijde staan ze klaar om de reisgenoten te ondersteunen. Combineer dit met het moois dat IJsland te bieden heeft, en de keuze is niet moeilijk; Doen!
Rob en Herda Heil, St. Maarten: heilsxm@me.com
Aanvaardbaar niveau
De reis is mij erg goed bevallen, zowel het land zelf als het reizen met Grensloos Genieten. De reis zat goed in elkaar (niet te zwaar en niet te licht). Ook de reisduur was precies goed: twee weken is precies goed: met twee weken kun je het hele land goed en in een aanvaardbaar tempo bekijken. Als je korter dan twee weken gaat, kom je echter tijd tekort. Heel grote pluspunten vond ik bij deze reis, ten opzichte van Djoser, Koning Aap, Kras en Askja, het bezoek aan de Westfjorden en de prijs-/kwaliteitsverhouding in vergelijking met deze concurrenten. Ik had alleen graag gezien dat de reis nog 1 dag langer had geduurd, waarbij je halverwege de reis een rustdag hebt met eventueel een facultatieve excursie in de omgeving, zodat je gelegenheid het om wat te laten wassen of zelf bij te komen, indien dat nodig is. Daarnaast vind ik jullie zeer klantvriendelijk opereren. Al met al houd ik me aanbevolen om ook in de toekomst een reis te maken met Grensloos Genieten.
Arlo Werkhoven, arlowerkhoven@hotmail.com
Aandoenlijke puffins
De oorverdovende stilte, de lege vlaktes zover het oog kan reiken met 1001 duizend tinten groen, de wisselende luchten, de wilde zee, de adembenemende rotsen en de zacht rose,grijze lavavlaktes, de watervallen, de gletsjers, de warmwater bronnen, de walvissen, de wilde paarden en zijn aandoenlijke puffins. Dat is de schoonheid van Ijsland. Moeder natuur op zijn mooist. Mijn verbeeldingskracht is groot, heb veel gereisd, maar de schoonheid die ik daar zag, zag ik nergens zo overweldigend mooi en divers. Verliefd geworden op dit land waar je uren en dagen kan dwalen in de natuur en in de mooie vissersdorpjes met zijn vriendelijke bevolking. Het land schut je wakker, omarmt je, verwarmt je en nestelt zich in je hart. Dit alles heb ik mogen meemaken en ervaren onder de zorgvuldige, enthousiaste en bovenal bezielde begeleiding van Theo en Jules. Het was echt grensloos genieten met Grensloos Genieten!
Nely Koetsier, n.koetsier@planet.nl
Nieuwe ervaring
We hebben een fantastische reis gehad. We hadden een tip gehad van een zeer kritisch persoon en ze heeft gelijk gehad om dit aan te raden. Het was helemaal top, weer een nieuwe ervaring rijker! Jullie gaan ons wel vaker zien en dat zegt genoeg...:)
Gea, Groningen: gejaaeilkema@gmail.com
Aanrader voor natuurliefhebbers!
Het was echt Grensloos Genieten in IJsland! Chauffeur Gudjon en reisleiders Theo en Jules hebben ons de mooiste plekken van IJsland laten zien. Het was een aaneenschakeling van zeer verschillende en bijzondere landschappen! Dit heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Tot slot was er in Reykjavik voldoende tijd voor musea en een mooie stadswandeling. We hadden overal nette guesthouses/hotels en alles was zeer goed georganiseerd! Er was zelfs voor goed weer gezorgd: de warmste zomerdagen ooit! 😊 Voor natuurliefhebbers is deze reis echt een aanrader!!
Anja de Ruijter, anja.de.ruijter20@gmail.com
Bevlogenheid
‘Living life to the fullest’ Da’s volgens mij een uitspraak die perfect bij jou past. Je hebt passie voor wat je doet en daarmee weet je anderen te enthousiasmeren. Zo ook mij. Dankzij jouw bevlogenheid en deskundigheid met een persoonlijke touch heb ik geweldige dagen gehad hier op IJsland. Dank daarvoor.
Mieke van Waaijenburg – miekevanw1979@hotmail.com
Betere ervaringen
"Het was ons tweede bezoek aan Ijsland met name gericht op de vroegere ervaringen uit een andere rondreis. Onze ervaring van dit mooie land is nu stukken beter, mede dankzij de uitstekende begeleiding van gids Theo. De voldeed veel meer aan de verwachtingen dan we ooit hadden durven denken."
Richard van Diejen en Marnix Sluimer
Veel natuurschoon
"Theo is een flexibele gids die het zijn deelnemers naar de zin maakt en duidelijk is in de uitvoering van de reis. Zijn timing van info geven is altijd op tijd en duidelijk. Deze IJsland reis is echt een heel boeiende en gevarieerde reis. Met veel natuurschoon, en alles onder leiding van een zeer goede reisleider."
Henk en Ineke van Daalderop – henk-inekevdaalderop@gmail.com
Bevlogenheid & Passie
‘Living life to the fullest’ Da’s volgens mij een uitspraak die perfect bij jou past. Je hebt passie voor wat je doet en daarmee weet je anderen te enthousiasmeren. Zo ook mij. Dankzij jouw bevlogenheid en deskundigheid met een persoonlijke touch heb ik geweldige dagen gehad hier op IJsland."
Mieke van Waaijenburg – miekevanw1979@hotmail.com
Heel prettig
Theo, Wij hebben heel erg genoten van onze reis door het prachtige IJsland. Jij bent een geboren reisleider, heel prettig.
Leo & Kit. - dekitties1954@hotmail.com
Togewijde manier van gidsen
Dag Theo, Van harte dank voor-jouw-steeds-toegewijde manier van gidsen. Je hebt ons ongelooflijk veel laten zien en ervaren. Dat het begrip van de geschiedenis en het mogelijk overstijgen van verschillende kloven tussen mensen, volken en landen uiteindelijk iets kleiner mag worden.
Henk en Annetta Broekmeulen-De Jong – huizehaarlem@gmail.com
Laatkomers...
Theo is een flexibele en nuchtere man. Hij houdt niet van laatkomers en werkt accuraat. Verder is hij goed op de hoogte en doet hij alles voor ons, zijn klanten. Zijn informatie doceert hij op de juiste manier, met ruimte voor vragen. Ook heeft hij humor. Ook is hij altijd in de buurt, wat een lekker veilig gevoel geeft. Verder doorspekt hij zijn verhalen met leuke anekdotes.
Bertje van Daalen – bertjevandaalen@gmail.com
Alternatief
Zeer ervaren reisleider die het programma zo weet aan te passen dat het elkaar beter opvolgt. Ook heeft hij telkens een alternatief klaar voor als dat nodig is/was. Ook legt hij het dagprogramma voor iedereen duidelijk uit. Verder maakte hij met iedereen een praatje op de terugreis naar het vliegveld, wat ik zelden heb meegemaakt in al die jaren dat ik reis.
Fam. Bresser – kootwijk-bresser@xs4all.nl
Gevarieerde reis
Theo is een flexibele gids die het zijn deelnemers naar de zin maakt en duidelijk is in de uitvoering van de reis. Zijn timing van info geven is altijd op tijd en duidelijk. Deze IJsland reis is echt een heel boeiende en gevarieerde reis. Met veel natuurschoon, en alles onder leiding van een zeer goede reisleider.
Henk en Ineke van Daalderop – henk-inekevdaalderop@gmail.com
Uitstekende begeleiding
Het was ons tweede bezoek aan Ijsland met name gericht op de vroegere ervaringen uit een andere rondreis. Onze ervaring van dit mooie land is nu stukken beter, mede dankzij de uitstekende begeleiding van gids Theo. De voldeed veel meer aan de verwachtingen dan we ooit hadden durven denken.
Aernout Schaap en Jose – fam.schaap1932@hotmail.com
Natuur & Cultuur
We hebben ontzettend veel gezien tijdens deze reis, het lijkt alsof we veel langer zijn weggeweest. Het is een prachtige reis waarin natuur en en een beetje cultuur ruim vertegenwoordigd zijn. Ondanks de grote reisafstanden hebben we enorm veel plekken bezocht, mede dankzij de zeer ervaren reisleider. Ook de hotels waren meer dan goed.
Jan en Jannie Vissers-Brekelmans – vissersbrekelmans@hetnet.nl