VERTREKDATA: PRIJS:
€ 1099
Min. 8 personen
Max. 12 personen

Op slechts drie uurtjes vliegen van Nederland vind je één van de meest indrukwekkende bestemmingen van Europa. IJsland is simpelweg een compleet andere wereld. Laat je betoveren door de magische natuur van dit bijzondere land en bezoek de vele geisers, watervallen, vulkanen, fjorden, meren en gletsjers. 

Een roadtrip in IJsland is altijd een goed idee, maar IJsland in de winter is nóg avontuurlijker. Het weer en het landschap zie je met de minuut veranderen. Volgens de bescheiden mening van reisorganisatie Grensloos Genieten heeft IJsland één van de mooiste landschappen ter wereld. Tel hier een laag sneeuw bij op en je krijgt een landschap dat op en top op ruig, maar ook sprookjesachtig is. Het ene moment rijden we door een groenbruin landschap waar geen sneeuw te bekennen is en een uur later ben je in WinterWonderLand.

Reykjavik is dé bruisende hoofdstad van dit bijzondere eiland. Tijdens een volle dagtocht bezoeken we alle bekende (en minder bekende!) hoogtepunten. Uiteraard bekijken we ook ruimschoots de welbekende Gouden Cirkel. Een bezoekje aan de welbekende Blue Lagoon spa (en de minder bekende Secret Lagoon) mag natuurlijk niet ontbreken als je IJsland bezoekt! En met een beetje geluk spot je ook nog het Noorderlicht. Al is dat het enige dat we op deze enerverende trip niet kunnen garanderen...

Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 

Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land, geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels van de andere virtuele ervaringen die we via De Armstoelreiziger met je delen.

Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)