HOME » JAPAN HOOGTEPUNTEN

(Klik op de kaart voor een vergrote versie)


Wat maakt JAPAN zo bijzonder?

Het clichebeeld bij uitstek dat veel mensen van Japan hebben is dat van geisha's, kimono's, de berg Fuji, sushi en de modernste elektronica. Maar het land van de rijzende zon heeft uiteraard nog veel meer te bieden. Tijdens deze 23-daagse rondreis met de trein ontdek je vele prachtige tuinen, historische tempels, pittoreske landschappen en fraaie steden.

Onze aankomststad is Osaka waarna we via de boeiende steden Kyoto, Hiroshima en Nagasaki reizen naar het onbekende eiland Shikoku. Wat dit eiland tekort komt aan internationale bekendheid, maakt het meer dan goed met zijn natuurlijke schoonheid en authentieke sfeer. Na bezoeken aan de steden Matsuyama en Kurashiki reizen we via de leegte van de Japanse Alpen en Matsumoto door naar onze laatste stad: Tokyo.

Door het uitgekiende reisschema is er tijdens de reis voldoende tijd om eventueel ook op eigen houtje te genieten van het vele moois dat Japan te bieden heeft. Al mis je dan wel veel van alle onverwachte extra excursies waar reisleider Theo Leerintveld je mee gaat verrassen...:)

Bekijk het complete dagprogramma van deze fascinerende reis hier.
Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 


HET FOTO ALBUM

Onderstaand fotoalbum is een selectie van de vele reisfoto's die onze reizigers tijdens hun reis hebben gemaakt en daarna hebben gedeeld met Grensloos Genieten. Nogmaals dank!


Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land, geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels van de andere virtuele ervaringen die we via De Armstoelreiziger met je delen.

Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)