HOME » Japan -Hoogtepunten

Japan Hoogtepunten

(23 dagen rondreis)

Het clichebeeld bij uitstek dat veel mensen van Japan hebben is dat van geisha's, kimono's, de berg Fuji, sushi en de modernste elektronica. Maar het land van de rijzende zon heeft uiteraard nog veel meer te bieden. Tijdens deze 23-daagse rondreis met de trein ontdek je vele prachtige tuinen, historische tempels, pittoreske landschappen en fraaie steden. Onze aankomststad is Osaka waarna we via de boeiende steden Kyoto, Hiroshima en Nagasaki reizen naar het onbekende eiland Shikoku. Wat dit eiland tekort komt aan internationale bekendheid, maakt het meer dan goed met zijn natuurlijke schoonheid en authentieke sfeer. Na bezoeken aan de steden Matsuyama en Kurashiki reizen we via de Japanse Alpen en Matsumoto door naar onze laatste stad: Tokyo. Reisleider Theo Leerintveld is een zeer ervaren Nederlandstalige reisleider die zijn gasten alle ins en outs van Japan laat ervaren. Door het uitgekiende reisschema is er tijdens de reis ook voldoende tijd om eventueel ook op eigen houtje te genieten van het vele moois dat Japan te bieden heeft. 

De bloesemreis van 2 april 2019 heeft momenteel nog voldoende plaatsen vrij. Deze datum heeft een gegarandeerde vertrekdatum. De reis van 24 april 2019 is uitverkocht.

 

GRENSLOOS GENIETEN DETAILS
Japan Hoogtepunten (rondreis) € 3595
Vertrek: 10 oktober (tot 1 november, 23 dagen) & 24 april 2019 (tot 16 mei 2019) 23 daagse reis
Inbegrepen: Rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam met KLM (N-klasse), luchthavenbelasting, transport, railpass 2 weken, niet-facultatieve excursies, hotelovernachtingen op basis van logies, Nederlandstalige reisbegeleiding.
Niet inbegrepen: Reserveringskosten (€ 29,50), Calamiteitenfonds (€ 2,50), maaltijden, facultatieve excursies, toegangsgelden, eventuele verzekeringen.
Minimum: 6 personen Maximum: 16 personen