VERTREKDATA: PRIJS:
€ 4.195
* 23 september 2024 (UITVERKOCHT!) Rondreis: 23 dagen
* 3 maart 2025 Min. 6 personen
* 26 maart 2025 (nog 1 plaats vrij!) Max. 16 personen
* 17 april 2025
* 24 september 2025
* 2 maart 2026
* 25 maart 2026
* 16 april 2026
* 23 september 2026

Het clichebeeld bij uitstek dat veel mensen van Japan hebben is dat van geisha's, kimono's, de berg Fuji, sushi en de modernste elektronica. Maar het Land van de Rijzende Zon heeft uiteraard nog veel meer te bieden. Tijdens deze 23-daagse rondreis met de trein ontdek je vele prachtige tuinen, historische tempels, pittoreske landschappen en fraaie steden.

Onze aankomststad is Osaka waarna we via de boeiende steden Kyoto, Hiroshima en Nagasaki reizen naar het onbekende eiland Shikoku. Wat dit eiland tekort komt aan internationale bekendheid, maakt het meer dan goed met zijn natuurlijke schoonheid en authentieke sfeer. Na bezoeken aan de gezellige steden Matsuyama en Kurashiki reizen we via de imponerende Japanse Alpen en de verrassende stad Matsumoto door naar onze laatste verblijfplaats: het altijd bruisende Tokyo.

Door het uitgekiende reisschema is er tijdens de reis voldoende tijd om eventueel ook op eigen houtje te genieten van het vele moois dat Japan te bieden heeft. Al mis je dan wel de extra excursies waar reisleider Theo Leerintveld je ter plekke mee gaat verrassen...:).

Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 

Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land, geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels. Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)