Veel meer...
"Bedankt voor je inzet van deze reis. Je hebt er alles uitgehaald van wat erin zat. En nog veel meer. We hebben heel veel gezien. Je naam is niet voor niets Grensloos Genieten."
Ria van Klein Baten-Gunnewick
Energieke leiding
"We hebben deelgenomen aan de Japan reis van april 2023. Onder de energieke leiding van Theo hebben we met de razendsnelle Shinkansen Japan doorkruist. In korte tijd hebben we heel veel gezien en beleefd van de Japanse livestyle en cultuur. We hebben genoten!"
Arno en Jose van de Maarel: arnovdmaarel@gmail.com
Een reis om nooit te vergeten...
"Waar moet ik beginnen... Het was fantastisch, zoveel mooie dingen gezien en gedaan. Een reis om nooit te vergeten. Dank je wel dat jij een belangrijk onderdeel wil zijn van mijn reis."
Augustine Sopacua, Groningen: augikam@yahoo.com
Goed beeld gekregen van Japan!
"Wat een geweldige Japan-ervaring! De reis was vol bijzondere verrassingen en creativiteit o.l.v. onze gepassioneerde reisgids Theo. We hebben veel gezien in 3 weken, de reis is gevarieerd en zit goed in elkaar. Tempels, steden, de bevolking, de efficiëntie die in alles zichtbaar is, de verwarmde wc-brillen, het gebruik en recycling van plastic! Alles krijgt vorm als je het ziet en is anders dan ik had verwacht. Kijken naar het sociale leven, de hoge levensstandaard in Japan maar ook de armoede die in de schaduw blijft. Het onderwijs, gezondheidszorg en maatschappelijke zorg zijn ver ontwikkeld, goed geregeld én nauwkeurig gecontroleerd. We hebben een goed beeld gekregen van Japan en gaan voldaan terug naar Nederland. Theo, nogmaals hartelijk dank voor alles wat we hebben gezien en geleerd over Japan."
Lieve groeten, Lea en Marius, Horst: mariusenlea@gmail.com
Vermoeiend, maar zeer bijzonder!
"Nogmaals bedankt Theo voor de schitterende reis die ik in het voorjaar van 2023 met je heb mogen maken. Ik moet zeggen het was erg vermoeiend met alles wat je hebt georganiseerd, maar daardoor heb ik wel heel veel van het diverse en bijzondere Japan gezien."
Dieuwertje Stolk, Amsterdam: dieuwertje.stolk@gmail.com
Japanse smaken
"Van alle prachtige sightseeing momenten zal ik toch jouw passie voor de Japanse smaken in mijn herinnering onthouden."
Willeke de Rouw, Kerkdriel
Voorliefde
"Bedankt voor je goede zorgen. Door jouw kennis en ervaring hebben wij Japan als heel bijzonder ervaren. We hebben genoten van het japanse eten, mede dankzij jouw voorliefde hiervoor dat je op ons hebt overgebracht."
Toine Kloet en Miriam Oostelbos
Geweldige ervaring
''Hoi Theo, ook deze reis met jou heeft onze verwachtingen overtroffen. Een geweldige ervaring om Japan te beleven onder jouw deskundige leiding. We hebben heel veel gezien en nieuwe dingen ervaren. Op naar de volgende reis met jou."
Hans van der Werf en Riet Bunt
Inzichten gegeven
"We hebben veel gezien en je hebt ons inzicht gegeven in het Japanse dagelijkse leven. Veel dank en 100& zeker tot ziens."
Tjeerd en Anke
Geboren reisleider
"Wij hebben heel erg genoten van onze prachtige reis door Japan. Jij bent een geboren reisleider, heel prettig."
Leo & Kit,  dekitties1954@hotmail.com
Goede zorgen
"Beste Theo, dank je wel voor de goede zorgen en je inpsirerende drive die hebben gezorgd dat we een geweldige rondreis door Japan hebben gehad. Tot Riga!:)."
Ron en Judith, Rotterdam
Luisterend oor
"We hebben je ervaren als een spontane en vrolijke reisleider met heel veel kennis van Japan. Die voor iedereen in de groep klaar stond met goede raad, leuke tips en een luisterend oor. Ook was je een fantastische kofferdrager..."
Lianne en Mimi uit Hedel
Onvergetelijk evenement
"Beste Theo, bedankt voor je enthousiasme. Wat een energie! Je hebt deze rondreis tot een onvergetelijk evenement gemaakt voor ons. Alle testen heb je doorstaan. En dat waren er vele..."
Annelies & Hans, Monique en Peter en Hans v H.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.