VERTREKDATA: PRIJS:
€ 2.800
* 16 juli 2025 Rondreis: 17 dagen
* 15 juli 2026 Min. 6 pers, max. 12 personen

Deze 17-daagse rondreis neemt je mee naar de meest unieke plekken van Kirgizië dat ook wel bekend staat als het 'Zwitserland van Centraal-Azië'. Dit uitgestrekte land, zes keer de oppervlakte van Nederland, is een walhalla voor natuurliefhebbers, avonturiers en cultuurliefhebbers. Daarnaast fietsen we in de hoofdstad Bishkek, gaan slapen bij nomaden, drinken gefermenteerde paardenmelk en zien hoe er sinds de 12de eeuw nomaden met steenarenden jagen. En wie weet komen we de sneeuwluipaard nog tegen..! 

Geen berggebied is hetzelfde en de landschappen variëren met een paar uur reizen. Van rode zandrotsen en woestijnachtige gebieden tot aan alp-achtige bergen en gletsjers. Tel daar de overweldigende gastvrijheid van de bevolking en een interessante cultuur (mix van Russisch, Aziatisch en Arabisch) bij

Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 

Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land, geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels van de andere virtuele ervaringen die we via De Armstoelreiziger met je delen.

Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)