VERTREKDATA: PRIJS:
€ 1.899 (buiten hoogseizoen)
* 5 augustus 2024 (€ 1.999) Rondreis: 13 dagen
Min. 4 personen, max. 12 personen

Deze dertiendaagse reis neemt je mee naar een van de meest indrukwekkende landschappen ter wereld. In Schotland wisselen woeste hooglanden, kristalheldere bergmeren en lieflijke glooiende dalen elkaar continue af. De prachtige natuur mag dan bij uitstek het welbekende handelsmerk van Schotland zijn, ook de steden zijn ongelooflijk charmant. Zowel het bruisende Glasgow, het verrassende Aberdeen als het 'picture perfect' Edinburgh zullen je hart bekoren in dit land waar overigens meer schapen dan mensen wonen...

Persoonlijk genieten wij het meest van het traditionele Schotland, waar we tijdens deze reis vrijwel dagelijks mee in aanraking komen. De ontelbare mythes en legenden zijn door de rijke historie van dit land onderdeel van haar DNA geworden. Voeg daarbij extreem vriendelijke locals, een ‘wee dram of whisky’ en het kenmerkende geluid van de doedelzak bij en je begrijpt waarom wij al drie decennia jaarlijks met veel plezier naar Schotland afreizen.

Schotland is tevens een land voor romantici. Heuvels die het hart beroeren, kastelen die boven steden uitsteken en verhalen over heldendaden in de Glen. En nergens anders ter wereld zijn de ruïnes mooier dan in Schotland. Tevens bezoeken we tijdens deze enerverende rondreis de mooiste tuinen en prachtige musea. Ook het allermooiste eiland aan de westkust, Skye, met zijn spectaculaire bergen is onderdeel van deze reis. Waar wacht je nog op?

Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 

Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land. Geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels van de andere virtuele ervaringen die we via De Armstoelreiziger met je delen.

Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)