Indrukwekkende steden
"De uitdrukking 'Grenzeloos Genieten' hebben wij onlangs echt mogen ervaren, met onze reisleider Theo Leerintveld van reisorganisatie Grensloos Genieten. Wat een prachtig land is Schotland, met heel veel prachtige natuur en indrukwekkende steden. Omdat het reisschema niet al te strak werd genomen, werd het een bijzondere en zeer ontspannen reis met leuke en bijzondere extra momenten. Ook hebben wij geboft met onze medereizigers, fijne leuke en gezellige mensen. Ben nu druk bezig om een video/foto reportage te maken, om hopelijk met een reünie deze te gaan bekijken. Hierbij nog een extra bedankje aan Theo, voor deze heerlijke reiservaring. Ik geniet nog steeds van de heerlijke whisky..."
Bep en Fred van Heel, Zeeland: fvanheel@zeelandnet.nl
Tigste macht
"Een reisje met GG is genieten tot de tigste macht verheven! Grote stukken prachtige natuur, 360 graden rondom geen menselijke activiteit. Interessante steden met musea, zoals Hunterian in Glasgow, waar je wel een week door kunt brengen. En pubs waar het verblijf ook geen straf is. Verrassende hotels, gezellige picnics op plekken met een uitzicht om van te dromen en gezellige bustochten. Kleine dorpjes en haventjes maken het compleet. Daarbij nog een Theo die met heel veel kennis van Schotland, van zijn vak en de medemens, alles in een vlot tempo in goede banen leidt. Waarbij zijn passie voor reizen iedereen inspireert!"
Anneke Nouwens, Tilburg: anneke.nouwens@icloud.com
Geweldig genoten!
"Wat een prachtige reis! Iedere dag, ieder uur, iedere minuut was het grensloos genieten."
Lida Beers, Amsterdam: lidabeers@gmail.com
Ondanks het lopen...
"Beste Theo, heel veel dank voor deze geweldige reis. Ik heb intens genoten, ondanks het vele lopen..."
Ton Vergouwe, tonvergouwe@kpnmail.nl
Reisvirus
"Zelden heb ik iemand ontmoet die nog meer besmet is door het reisvirus dan ik. Daarnaast heb je ook enorm veel passie voor je vak als reisleider. Een reis bestaat voor mij altijd uit drie delen: de voorbereiding, de reis zelf en nu ga ik nog eens uitgebreid nagenieten met het uitwerken van de foto's. En ook daarin ben je nog behulpzaam met het helpen van selecteren welke foto bij welke dag hoort... Ik heb echt genoten van hoe je ons door dit land hebt geloodst, het delen van je kennis en het geven van informatie en -last but not least- al je goede zorgen."
Wieneke van rossum, wienvanrossum@gmail.com
Whisky
"Als echte whisky liefhebber had ik Schotland al jaren op mijn lijstje staan. Maar om alleen whisky-distillerijen te bezoeken vond ik wat kort door de bocht. Want Schotland heeft natuurlijk veel meer te melden. Behalve de prachtige stad Edinburgh bezoek je ook schitterende landhuizen met magnifieke tuinen en pittoreske kleine dorpen. Persoonlijk vond ik de ruige kustlijn en de verlaten wegen het mooist."
Stan van Lierop, Loosdrecht