VERTREKDATA: PRIJS:
* 7 november 2024 € 2.700
* 6 november 2025 Rondreis: 22 dagen
* 5 november 2026 Min. 6 personen
Max. 14 personen

Wie nog nooit in Afrika is geweest maar wel op zoek is naar een land met een overweldigende natuur, grote variatie aan dieren (en dan niet alleen aandacht voor The Big Five) en een enorme rijke cultuur en boeiende mensen; hoeft niet langer te zoeken. Deze 22-daagse reis door Zuid-Afrika biedt dit alles. En nog veel meer. Zuid-Afrika wordt niet voor niets vaak omschreven als 'de hele wereld in een land'.

Reisorganisatie Grensloos Genieten neemt je in exact drie weken mee op een energieke wereldreis door een van de mooiste landen ter wereld. Behalve safari's in de mooiste Nationale Parken (Kruger en Hluhluwe-iMfolozi) ontdek je ook nog eens twee prachtige ‘buurlanden’ (Swaziland & Lesotho) van Zuid-Afrika.

Met een comfortabele minibus reis je vanaf Johannesburg ruim 5.000 km door de meest afwisselende landschappen voordat je deze onvergetelijke ontdekkingstrip eindigt in een van de leukste steden ter wereld: Kaapstad. Geniet van de relaxte sfeer, het heerlijke klimaat en de fantastische wijnen die hier elke dag geproduceerd worden. Reisleider Theo Leerintveld is je vertrouwde en deskundige privé-reisleider.

Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 

Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land, geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels van de andere virtuele ervaringen die we via De Armstoelreiziger met je delen.

Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)