HOME » ZONOVERGOTEN ZUID-AFRIKA - REVIEWS
Indrukwekkende dierenwereld
"Onder leiding van de competente en immer enthousiaste Theo doorkruisten we dit boeiende land en maakten nog een zijsprongetje naar Swaziland en Lesotho. We genoten van de schitterende natuur, stonden oog in oog met indrukwekkende dieren tijdens onze game-drive in de Nationale parken. We ontdekten het prachtige Kaapstad. Nog een meerwaarde waren de bijzondere locaties waar we overnachtten, zo kregen we een zeer gevarieerde kijk op de vele aspecten van dit prachtige maar complexe land. Dit wordt vast niet mijn laatste reis onder zijn leiding!"
Magda Giele – magda.giele@hotmail.com
Onuitwisbare indruk
"Wat een prachtige natuur hebben we gezien: Blyde River Canyon, de Drakensbergen, Route 62, de tocht naar Kaap de Goede Hoop...We snoven de sfeer op van de vroegere Boerengemeenschap in sympathieke stadjes als Graaff-Reinet, Montagu en Stellenbosch met prachtig bewaard erfgoed. We ontdekten Kaapstad en de geweldige Tafelberg, de botanische tuin Kirstenbosch, de Bo-Kaapwijk, het V&A Waterfront. Ook het bezoek aan Robbeneiland liet op ons een onuitwisbare indruk na. In Johannesburg leidden plaatselijke gidsen ons rond in Soweto en ook dit was een van de vele hoogtepunten van deze reis."
Herman en Petra van Lieshout, Drunen
Bijzondere reis
"Het was een bijzondere reis door Zuid-Afrika. Niet alleen door het fascinerende land, de geweldige natuur, maar vooral ook door je kennis van het land die je met ons hebt gedeeld en je stimulerende leiding en zorg. We hopen vaker een reis met je te kunnen maken."
Ton Westerduin – tonwesterduin3@gmail.com
Onvergetelijke reis
"Zuid Afrika met Theo! Een onvergetelijke reis! In enkele weken veel beleefd en een goede indruk gekregen van dit boeiende land. Een reis,die jezelf nooit zo georganiseerd krijgt en meer geeft dan welke reisorganisatie ook. Afwisselend, verrassend, prachtig!"
Nelleke Schoemaker – nelleke.schoemaker@gmail.com
Veel ervaringen
"Theo, bedankt voor je tomeloze inzet en energie. Ik wens je alle goeds toe op je reis door het leven. Ook ben ik je dankbaar voor deze bijzonder leuke reis met veel ervaringen en belevenissen onderweg. Dankzij jouw goede zorgen kwam echter alles goed. Wellicht tot een volgende reis, je hebt in ieder geval genoeg leuks op je website staan.."
Groetjes Ingrid en Joost


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.