HOME » ZONOVERGOTEN ZUID-AFRIKA - REVIEWS
Indrukwekkende dierenwereld
"Onder leiding van de competente en immer enthousiaste Theo doorkruisten we dit boeiende land en maakten nog een zijsprongetje naar Swaziland en Lesotho. We genoten van de schitterende natuur, stonden oog in oog met indrukwekkende dieren tijdens onze game-drive in de Nationale parken. We ontdekten het prachtige Kaapstad. Nog een meerwaarde waren de bijzondere locaties waar we overnachtten, zo kregen we een zeer gevarieerde kijk op de vele aspecten van dit prachtige maar complexe land. Dit wordt vast niet mijn laatste reis onder zijn leiding!"
Magda Giele – magda.giele@hotmail.com
Onvergetelijke reis
"Zuid Afrika met Theo! Een onvergetelijke reis! In enkele weken veel beleefd en een goede indruk gekregen van dit boeiende land. Een reis,die jezelf nooit zo georganiseerd krijgt en meer geeft dan welke reisorganisatie ook. Afwisselend, verrassend, prachtig!"
Nelleke Schoemaker – nelleke.schoemaker@gmail.com
Veel ervaringen
"Theo, bedankt voor je tomeloze inzet en energie. Ik wens je alle goeds toe op je reis door het leven. Ook ben ik je dankbaar voor deze bijzonder leuke reis met veel ervaringen en belevenissen onderweg. Dankzij jouw goede zorgen kwam echter alles goed. Wellicht tot een volgende reis, je hebt in ieder geval genoeg leuks op je website staan.."
Groetjes Ingrid en Joost


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.