VERTREKDATA: PRIJS:
€ 1.699
* 14 mei 2025 Rondreis: 11 dagen
* 13 mei 2026 Min. 6 personen, max. 14 personen

De zonovergoten hak van de Italiaanse laars is het centrale middelpunt van deze 12-daagse reis. Het paradijselijke Puglia is een droombestemming voor wie het authentieke Italië zoekt en zich wil laten overdonderen door een wonderschone, minder bekende kant van het land.

Met haar zongebleekte huisjes, velden vol olijfbomen, witte stadjes op pittoreske heuvels, schitterende azuurblauwe baaitjes en verrukkelijke keuken is Puglia eigenlijk het best bewaarde geheim van Italië. Maar Puglia is meer dan prachtig en pittoresk. De echte charme van de streek ontdek je tijdens deze reis die je meeneemt langs de hoogtepunten en een duik in de rijke geschiedenis en cultuur van Puglia.

Reis mee door de regio en ontdek de barokke pareltjes en stranden van Tarente in het zuidwesten. Via het ruige binnenland en interessante plaatsen als Gravina del Puglia en Matera arriveren we bij de mysterieuze pelgrimsplaatsen van de Gargano. Voordat we deze reis afsluiten met een fietstocht in de betoverende vallei van de trulli in het hart van Puglia, bezoeken we ook nog boeiende kustplaatsen als Barletta, Trani en Bari.

Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 

Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land. Geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels van de andere virtuele ervaringen die we via De Armstoelreiziger met je delen.

Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)