HOME » INNEMEND IRAN - REVIEWS

Creatief & kleurrijk
"Lieve Theo, interesant, mooie, gezellige uitjes, creatief en kleurrijk ben je. Dank voor je zorgzaamheid en deze gezellige vakantie."
Liefs Geert-Jan en Annemieke
Sleeptouw
"Beste Theo, dank voor je super enthousiaste reisbegeliding. Je hebt ons fantastisch mee op sleeptouw genomen voor extra belevenissen in dit bijzondere land."
Liefs Fija en Corrie
Verfijnde cultuur
"De reis in Iran was meer dan ik gedacht had. Elke dag ervoer ik als een verassing. Dagelijks heb ik genoten van de verfijnde cultuur, wisselende natuur en de ontzettend aardige mensen. Iran is zeker een aanrader."
Nelleke van Winkelhoff – nvwinkelhoff@casema.nl
Goede indruk
"De reis en de enthousiaste reisleider hebben een goede indruk op ons gemaakt. We hebben genoten van de cultuur, goede hotels en speciaal de mensen die je spontaan benaderen. De Iraniërs zijn zo warm, vriendelijk, en respectvol naar de toeristen toe daar kunnen wij nog van leren. Kortom een heel speciale reis die we in onze herinneringen bewaren."
Jan en Andrea – j.a.nellen@ziggo.nl
Oude cultuur
"De rondreis in Iran was onvergetelijk. Door de ervaring van Theo hebben we in korte tijd vrijwel alles gezien wat er op de route lag. Van internationale dreiging was niets te merken. De trip is een aanrader voor iedereen die belangstelling heeft voor oude cultuur en een gastvrije bevolking."
Aad Verbij – a-averbij@online.nl
Coole reisleider
"Top reis...mega genoten. En wat een coole reisleider. Zeker een aanrader😊👌"
Denise Vrij – Fullmoonbnb@gmail.com
Bijzonder land
"Ik heb in alle facetten van de reis erg genoten en besefte elke dag dat ik in een bijzonder land was. Complimenten aan Grensloos Genieten hoe je 2 weken, iedere dag weer de dagen rijkelijk gevuld aan elkaar rijgt. Waar ik ook van heb genoten waren de bijzondere hotels en het comfort. Toch wel lekker als de douche werkt en je kunt slapen in schoon beddengoed. En kunt uitrusten in een mooie tuin...:)"
Karin van Westerop
Spontane dingen
"Iran was voor mij een ongelofelijke ontdekking en bijzondere reis: het mooie gevarieerde landschap, de mooie gebouwen, maar ook vooral de Iraniërs zelf. Wat ook zo fanatisch was, waren de spontane dingen die we onderweg deden. Ook mijn dank aan Samira onze aardige (lieve) Iraanse reisleidster. Zij ritselde en regelde (samen met Theo) zo veel voor ons, dat deze reis nog lang in mijn gedachte zal blijven."
Nynke Spijker-Talsma – caspijker@upcmail.nl
Tastbare geschiedenis
"Wat een land, met een tastbare geschiedenis al van uit een zeer ver verleden. Ook heb je mij op de juiste wijze, door de strikte regels van het land heen geloodst, zoals een goed en ervaren reisleider betaamt."
Marianne Been – marianne.been@kpnmail.nl
Bevlogen reisleider
"Theo, hartelijk bedankt, Je bent een bevlogen reisleider met echte liefde voor Iran. We hebben veel gezien."
Cor en Cora Beljaars – corbeljaars@telfort.nl
Geweldige gastvrijheid
"Wat een geweldige vakantie hebben we gehad in dit adembenemende land. Waar de mensen meer dan gastvrij zijn en het land super mooi is, maar waar het regime helaas uiterst streng is voor het volk. Moet je daardoor thuisblijven? Juist niet!"
Victor van de Werken en Bea Slijper


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.