Creatief & kleurrijk
"Lieve Theo, interesant, mooie, gezellige uitjes, creatief en kleurrijk ben je. Dank voor je zorgzaamheid en deze gezellige vakantie."
Liefs Geert-Jan en Annemieke
Goede zorgen
"Hartelijk dank voor het ‘loodsen’ van ons door Iran. Het delen van je kennis en het geven van informatie en last but not least al je goede zorgen. Je bent besmet met het reisvirus en je hebt enorm veel passie voor je vak. Door dit alles heb ik een fantastische reis gehad.”
Wieneke van Rossum – wienvanrossum@gmail.com
Sleeptouw
"Beste Theo, dank voor je super enthousiaste reisbegeliding. Je hebt ons fantastisch mee op sleeptouw genomen voor extra belevenissen in dit bijzondere land."
Liefs Fija en Corrie
Verfijnde cultuur
"Ik heb in alle facetten van de reis erg genoten en besefte elke dag dat ik in een bijzonder land was. Zeer divers qua natuur en cultuur en daarom ook ‘rijk’. Een land met veel invloeden en historische invasies wat te zien is in het hedendaagse leven. Ik voelde me vaak verrast over de openheid van de mensen en geflirt naar ‘onze mannen’ in de groep. In andere gescheiden landen – Noord Afrikaanse landen - heb ik dit nooit gezien. Complimenten aan Grensloos Genieten hoe je 2 weken, iedere dag weer de dagen rijkelijk gevuld aan elkaar rijgt. Ik wil je bedanken voor je zorgzaamheid. En heb het gewaardeerd dat je zorgde dat ik toch afwisselend kon eten. Ik heb me wel ongemakkelijk gevoeld tussen zoveel vleeseters als enige vegetariër. Waar ik ook van heb genoten waren de bijzondere hotels en het comfort. Toch wel lekker als de douche werkt en je kunt slapen in schoon beddengoed. En kunt uitrusten in een mooie tuin...:)"
Nelleke van Winkelhoff – nvwinkelhoff@casema.nl
Goede indruk
"De reis en de enthousiaste reisleider hebben een goede indruk op ons gemaakt. We hebben genoten van de cultuur, goede hotels en speciaal de mensen die je spontaan benaderen. De Iraniërs zijn zo warm,vriendelijk, en respectvol naar de toeristen toe daar kunnen wij nog van leren. Theo dank je wel voor je zorgzaamheid en inzet. Kortom een heel speciale reis die we in onze herinneringen bewaren. Wat meer afwisseling in het dagprogramma voor ons zou fijn zijn. Moskee en bazaar was voor ons to much. Het prachtige bergdorpje Masouleh verdient 2 nachten. Theo, hartelijk dank voor alles!"
Jan en Andrea – j.a.nellen@ziggo.nl
Oude cultuur
"De rondreis in Iran was onvergetelijk. het contact met de bevolking was top: welcome in Iran hoorde je dagelijks. door de ervaring van Theo hebben we in korte tijd vrijwel alles gezien wat er op de route lag. van internationale dreiging was niets te merken. de trip is een aanrader voor iedereen die belangstelling heeft voor oude cultuur en een gastvrije bevolking."
Aad Verbij – a-averbij@online.nl
Coole reisleider
"Top reis...mega genoten. En wat een coole reisleider. Zeker een aanrader😊👌"
Denise Vrij – Fullmoonbnb@gmail.com
Bijzonder land
"Ik heb in alle facetten van de reis erg genoten en besefte elke dag dat ik in een bijzonder land was. Complimenten aan Grensloos Genieten hoe je 2 weken, iedere dag weer de dagen rijkelijk gevuld aan elkaar rijgt. Waar ik ook van heb genoten waren de bijzondere hotels en het comfort. Toch wel lekker als de douche werkt en je kunt slapen in schoon beddengoed. En kunt uitrusten in een mooie tuin...:)"
Karin van Westerop
Spontane dingen
"Iran was voor mij een ongelofelijke ontdekking en bijzondere reis: het mooie gevarieerde landschap, de mooie gebouwen, de rijstijl in de steden, maar ook vooral de Iraniërs zelf. Wat zijn dat lieve hartelijke mensen! Ook mijn dank aan Theo: hij loosde ons op zijn joviale manier door dit land, hij wilde ons zoveel mogelijk laten zien: soms was het bijna te veel. Wat ook zo fanatisch was, waren de spontane dingen die we onderweg deden en ook vooral meemaakten. Ook mijn dank aan Samira onze top en vooral ook aardige (lieve) Iranese reisleidster: we waren haar eerste groep, maar ze is zo gegroeid tijdens deze prachtige reis. Zij ritselde en regelde (samen met Theo) zo veel voor ons, dat deze reis nog lang in mijn gedachte zal blijven. Ooit hoop ik dat dit prachtige land de vrijheid krijgt die wij zo gewoon in het Westen vinden. Nogmaals Theo en Samira bedankt!!!!"
Nynke Spijker-Talsma – caspijker@upcmail.nl
Tastbare geschiedenis
"Wat een land, met een tastbare geschiedenis al van uit een zeer ver verleden. Ook heb je mij op de juiste wijze, door de strikte regels van het land heen geloodst, zoals een goed en ervaren reisleider betaamt. Iran in al zijn facetten, dat is wat Samira en jij mij hebben laten proeven. Wat een land, met een tastbare geschiedenis al van uit een zeer ver verleden. Dank voor al je goede zorgen. Ik heb weer een schat aan ervaringen opgedaan, die ik in mijn werk zeer goed kan gebruiken."
Marjanne Been - marianne.been@kpnmail.nl
Bevlogen reisleider
"Theo, hartelijk bedankt, Je bent een bevlogen reisleider met echte liefde voor Iran. We hebben veel gezien."
Cor en Cora Beljaars – corbeljaars@telfort.nl
Geweldige gastvrijheid
"Wat een geweldige vakantie hebben we gehad in dit adembenemende land. Waar de mensen meer dan gastvrij zijn en het land super mooi is, maar waar het regime helaas uiterst streng is voor het volk. Moet je daardoor thuisblijven? Juist niet!"
Victor van de Werken en Bea Slijper