VERTREKDATA: PRIJS:
* 8 mei 2025 € 3.400
* 5 augustus 2025 Rondreis: 15 dagen
* 4 augustus 2026 Min. 6 personen
Max. 16 personen

Deze reis begint in het bruisende Osaka, waarna je op dag 3 meegezogen wordt in de Boeddhistische erfenis van Kobo Daishi. Mocht je de bijzondere ervaring van het slapen in een tempelcomplex overleefd hebben, dan nemen we je mee op wandeling in de allereerste hoofdstad van Japan: Nara.

Daarna is het tijd voor de mooiste stad van Japan: Kyoto. Aangezien reisleider Theo al bijna 35 jaar naar Japan reist, kennen wij elk plekje door en door. Wij delen graag deze bijzondere plekken met je. Na Kyoto reizen we ruim 600 km door het land met de supersnelle Shinkansen, waarna we in een andere wereld terecht komen. Het onbekende, maar zeker niet onbeminde Tohoku laat een ander Japan zien. Via Hiraizumi, Sendai en Nikko reizen we naar onze laatste overnachtingsplek: Tokyo. Dat de grootste stad ter wereld het een en ander te bieden heeft, spreekt voor zich.

Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 

Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land, geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels van de andere virtuele ervaringen die we via De Armstoelreiziger met je delen.

Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)

Via deze link vind je nog meer grappige, interessante videos over Japan.