VERTREKDATA: PRIJS:
* 8 december 2024 € 699
* 7 december 2025 Rondreis: 6 dagen
* 6 december 2026 Min. 6 personen
Max. 12 personen

Een van de aantrekkelijkste – en tegelijkertijd een van de meest onbekende- steden van Europa is Tallinn, de hoofdstad van Estland. Tijdens de Russische overheersing was dit een stad vol pracht en praal waar de Russische elite graag kwam verpozen. Na de val van de Berlijnse muur heeft deze uit 1201 daterende stad gelukkig ook zijn grenzen opengesteld voor ons cultuurliefhebbers.

Reisleider Theo Leerintveld neemt je mee op deze moderne ontdekkingsreis langs alle bekende –en onbekende- bezienswaardigheden van deze stad die is opgenomen op de lijst van Unesco-Werelderfgoederen. Deze reis heeft daarnaast ook een hoog kunstgehalte, niet alleen vanwege de vele bezoeken aan musea/monumenten en kerken.

Naast de vele honderden cafes/restaurants en bars in de oude binnenstad, komen ook de liefhebbers van ballet en opera dit lange weekend ruimschoots aan hun trekken. Zo is er regelmatig een voorstelling in een van de drie imposante theaters, ook herbergt Talinn vele cafés met live optredens. Hoe eerder je boekt op deze gegarandeerde stedentrip, hoe groter de kans is dat we kaarten voor je favoriete voorstelling kunnen regelen.

Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land/stad zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land/stad op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 

Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land, geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels van de andere virtuele ervaringen die we via De Armstoelreiziger met je delen.

Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)