VERTREKDATA: PRIJS:
* 2 april 2025 € 899
* 1 april 2026 Rondreis: 7 dagen
Min. 6 personen, max. 12 personen

Deze zevendaagse stedentrip neemt je mee naar Tbilisi, een van de meest onbekende Europese hoofdsteden. Tbilisi is een grote smeltkroes van culturen. Een aantal dagen maken we boeiende wandelingen door de sfeervolle binnenstad van Tbilisi. Alle bezienswaardigheden in de oude stad liggen namelijk op loopafstand van elkaar.

Op dag 4 maken we een excursie naar Sighnaghi, maar voordat we arriveren in dit Italiaans-achtige stadje, hebben we al ruimschoots het fascinerende Georgische platteland verkend. Met flinke zakken overheidsgeld is dit nietige stadje in Oost-Georgie de afgelopen decennia verbouwd tot een pittoreske toeristenplaats.

Op dag 5 ontdek je dat het maken van wijn in de regio Kacheti tot een kunstvorm is verheven. Vanwege de vruchtbare valleien is Georgië het oudste wijnproducerende land van de wereld. Op dag 6 bezoek je het pittoresk gelegen Mtscheta. Het 3.000 jaar oude stadje is het religieuze centrum van Georgië. In de stad zijn verschillende historische gebouwen en kerken uit de begintijd van het Christendom te zien. Twee van de belangrijke rivieren van het land vloeien hier samen en banen zich gezamenljk een weg naar Azerbeidzjan, wat een bijzonder landschappelijk schouwspel oplevert. Ondanks dat dit stadje nu nog maar 7.000 inwoners telt, was het ruim acht eeuwen lang de hoofdstad van Kaukasich Iberië. Op dag 7 vlieg je weer terug naar Nederland.

Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 

Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land. Geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels van de andere virtuele ervaringen die we via De Armstoelreiziger met je delen.

Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)