VERTREKDATA: PRIJS:
€ 3.400
* 5 augustus 2025 Rondreis: 21 dagen
* 4 augustus 2026 Min. 6 personen, max. 14 personen

Deze bijzondere 21-daagse rondreis door Madagascar neemt je mee naar het beloofde land der natuurliefhebbers. verheug je op paradijselijke landschappen en een smeltkroes van beschavingen, plus een betoverende wereld met een overweldigende verscheidenheid in flora en fauna. Ruim 8000 plantensoorten die alleen op Madagascar voorkomen, honderden inheemse vogelsoorten en verrassende zoogdieren.

Ook reis je naar het kleurrijke Antsirabe, waarna je een spectaculaire fietstocht naar Lac Tritriva gaat maken. Iets verderop vind je de ateliers van Ambalavao,w aarna we een bezoek aan enkele van de prachtige Nationale Parken: Isalo NP & Zombits NP. Het sfeervolle Mangily, dTsaranoro vallei en de theeplantages van Sahambay komen eveneens aan bod. Tevens mag je je verheugen op het kanaal van Pangalanes, voordat je in de hotsprings van Ranomafana mag gaan ontspannen.

Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 

Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land. Geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels van de andere virtuele ervaringen die we via De Armstoelreiziger met je delen.

Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)