VERTREKDATA: PRIJS:
* 16 oktober 2024 € 799
* 15 oktober 2025 Rondreis: 6 dagen
* 14 oktober 2026 Min. 6 personen, max. 14 personen

Bilbao en San Sebastian zijn niet alleen de bekendste steden van (Spaans) Baskenland, deze twee Spaanse metropolen zijn ook ideaal om er een week rustig in rond te kijken. Je reisleider kent de leukste musea, de gezelligste barretjes en de mooiste wijken om doorheen te dwalen. Met OV reis je comfortabel tussen deze steden, eenmaal in de steden gebruiken we onze voeten om de prachtige binnensteden te ontdekken.

Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 

Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land. Geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels van de andere virtuele ervaringen die we via De Armstoelreiziger met je delen.

Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)