Niet meer uit het hart...
"Met chauffeur Theo en reisleider Jules hebben wij een prachtige reis gemaakt. We hadden niet verwacht dat de bergen valleien en zee, de natuur in Spaans Baskenland zo indrukwekkend mooi zou zijn. Met als afwisseling bijzondere steden bezocht. De mooie plekjes, de informatie en de reisbegeleiding van de gebroeders Leerintveld is uniek! Geweldige saamhorigheid in deze groep, kortom een reis met een strikje en een lintje erom. Gaat niet meer uit het hart."
Guda en Hert Dekker, 't Zand: gudadekker@hotmail.com
Overleg met de groep
"Wat biedt deze reis een mooie en afwisseling van stad, natuur, bos en, woestijn. De hotels gelegen van midden in de stad tot op een berg. Theo en Jules regelden alles perfect en in overleg met de groep. Erg leuk dat ze de ook de leukste restaurants e.d. weten en de groep uitnodigen om mee te gaan. Het gezelschap was ook erg gezellig met elkaar. Als je veel wil zien en divers wil genieten, ga zeker mee met Grensloos Genieten!"
Sandra Roest, Rotterdam: sandraroest@hotmail.com
Prachtige natuur!
"Net terug van een super mooie reis naar Baskenland. De reis is goed georganiseerd!! Afwisseling van steden/cultuur en natuur. De natuur is echt schitterend. Wij hadden ook een super leuke groep. Veel gelachen, gegeten en wijntjes gedronken. Deze reis met GG is een echte aanrader."
Manuela, Rotterdam: reclameverkoop0@gmail.com
Grenzeloos genot!
"Wat heb ik genoten van de rondreis door Baskenland! Baskenland heeft alles; kunst, cultuur, historie, natuur en heerlijk eten. De steden waren prachtig met Bilbao en San Sebastian als hoogtepunten. De natuur was zeer divers, van woeste bergen tot diepe glooiende dalen, stranden en zelfs een woestijn. Ook de hotels waren divers, van knusse hotels is de steden tot een rustiek klooster en een eenzaam op de top van een berg gelegen hotel. Reisleider Jules en chauffeur Theo wisten alle leuke, mooie en interessante plaatsen te duiden en hebben veel verteld over de gewoonten en gebruiken van de Basken. Tot slot heb ik enorm genoten van de samenstelling van de groep. De groepsdynamiek was fantastisch en dit maakt de rondreis door Baskenland een voor mij onvergetelijke reis. Grensloos Genieten zorgde voor grenzeloos genot en plezier!"
Astrid Waals, Uden
Aangename verrassing
"Voor mij was Baskenland een aangename verrassing. Mooie afwisselende natuur. Unieke steden met een prachtig oud centrum. Genoten van het lekkere eten en drinken met een gezellige groep. Begeleid door zowel Theo als Jules. Ik kijk er met veel plezier naar terug."
Lianne van Loon - Marijnissen, lianne.van.loon@gmail.com
Democratisch beleid
"Jouw ervaring en democratisch beleid maakten je tot een zeer goede reisleider."
Bauke en Anja, Gorinchem
Geen reisgids nodig!
"De reisleider was een gepassioneerde en zeer betrokken man met veel verstand van zaken. Met zo'n reisleider heb je geen reisgids nodig."
Bert en Suzanne van Houten, Utrecht
Geboren reisleider
"Wij hebben heel erg genoten van deze prachtige reis. Jij bent een geboren reisleider, heel prettig."
Leo & Kit,  dekitties1954@hotmail.com
Afwisselend programma
''Het reisprogramma was zeer afwisselend met voldoende ruimte voor eigen inbreng en invulling. In korte tijd veel gezien en gedaan.'
Tom de Ruijter, Groningen