VERTREKDATA Prijs
€ 4.199
* 7 mei 2026 Rondreis: 23 dagen
Min. 6 pers, max. 16 personen

De 23-daagse rondreis ‘Keizerlijk Klassiek & Natuur’ is ideaal voor hen die Japan al eerder bezocht hebben, of voor de reiziger die meer wil ontdekken van dit land dan alleen maar de grote steden en de welbekende hoogtepunten. 

We starten deze schitterende rondreis in Japan’s meest aantrekkelijke stad: Kyoto. Daarna maken we een een reeks van fietstochten over zes bruggen, 'atoombomstad' Hiroshima en gaan met de tweewieler door het authentieke Japan in het district Nara. Behalve deze ontdekkingstochten in de (stedelijke) natuur vereren we ook de bruisende steden Fukuoka, Nagasaki en onsen hoofdstad Beppu met een bezoek. Op Shikoku bezoeken we de meest interessante plaatsen met onder meer de grootste tuin van Japan.

Na een bezoek aan het kunsteiland Naoshima keren we terug naar het hoofdeiland Honshu, waar we in de buurt van Nara van de geweldige natuur genieten. We sluiten af in het bruisende Osaka.

Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 

 

Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land, geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels van de andere virtuele ervaringen die we via De Armstoelreiziger met je delen. Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)