VERTREKDATA: PRIJS:
€ 1.399
* 26 mei 2025 Rondreis: 11 dagen
* 14 mei 2026 Min. 6 personen, max. 14 personen

Baskenland mag dan officieel geen land zijn, de ruim drie miljoen mensen die zich Bask mogen noemen, denken daar zeer zeker anders over. Het oudste volk van Europa, met zijn prachtige eigen taal, koestert deze grootste identiteit van de trotse bevolking. Al is hun muziek, dans en sport ook uniek en Typisch Basks. Wat het ook moge zijn, Grensloos Genieten heeft een diep gewortelde passie voor ‘de mooiste streek van Spanje’. En dat is niet alleen vanwege hun eeuwenlange tradities, maar ook het gevarieerde landschap en het lekkerste eten van het Iberische schiereiland zijn voor ons genoeg redenen om hier twee maal per jaar naar toe te trekken.

Geen trip naar Baskenland is compleet zonder de welbekende pintxos en de heerlijke wijnen geproefd te hebben! Cultuur vind je hier namelijk niet alleen in de topmusea, maar ook in je glas, op je bord en op straat. Gedurende deze elf-daagse rondrit ontdek je niet alleen de vier belangrijkste en mooiste steden van Euskara (zoals dit gebied liefkozend wordt genoemd), maar tevens verken je het fascinerende achterland met het Wildwest-Achtige NP Bardenas Reales als absolute hoogtepunt. Ook de prachtige kustlijn vereren we met een uitgebreid bezoek.

Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 

 

Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land, geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels van de andere virtuele ervaringen die we via De Armstoelreiziger met je delen.

Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)