VERTREKDATA: PRIJS:
€ 1.799
Rondreis: 16 dagen Max. 12 personen

Tijdens een afwisselende reis door Iran voer je dagelijks uitdagende, kleine of grote foto-opdrachten uit. Alle opdrachten worden vooraf gegaan door korte instructielessen die je handvatten en kennis verschaffen om de opdrachten zelfstandig uit te voeren. De opdrachten zijn er om te leren en te ontdekken. Wil je niet mee doen aan elke opdracht? Prima, het is ook vakantie!

Er is er natuurlijk voldoende tijd om van het land te genieten en vrij werk te maken. De steeds wisselende omgeving, de docent en je medereizigers zullen je voortdurend inspireren om je fotowerk te verrijken. Regelmatig bespreken we het werk en kan er geleerd worden van elkaars benaderingen.

Maurice van den Bosch (1973) is naast zijn werk als freelance fotograaf docent fotografie aan de Fotoacademie Amsterdam. In zijn vrije werk maakt hij reisdagboeken en fictieve beeldverhalen; gebruikmakend van landschappen, portetten, stillevens, zelfportretten, etc.

Zijn kracht ligt in het enthousiasmeren en inspireren van de deelnemers en ze uitdagen om te experimenteren. Werken vanuit concepten is het uitgangspunt.

De reis is gericht op zowel de beginnende als de gevorderde fotograaf. Iedereen kan op zijn niveau aan de opdrachten werken. De opdrachten beslaan verschillende genres van de fotografie.
Deze themareis heeft een lager tempo dan de reguliere Iranreis, zodat er wat meer tijd op één plek gefotografeerd kan worden.

Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 

Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land, geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels van de andere virtuele ervaringen die we via De Armstoelreiziger met je delen.

Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)