VERTREKDATA: PRIJS:
* 15 januari 2025 € 4.000
* 14 januari 2026 Rondreis: 24 dagen
Min. 6 pers, max. 14 personen

Als je op een wereldkaart met je vinger de omtrekken van Argentinië volgt, voel je het avontuur al. Van de bergen van de Andes tot de steppen van Patagonië. Zelfs als je geen stoere ontdekkingsreiziger of hedendaagse avonturier bent: deze trip naar dit stukje einde van de wereld is de ultieme (vakantie)reis. 

Dit land bezoeken in minder dan drie weken is onbegonnen werk. Daarom hebben wij een 24-daagse reis uitgestippeld waarbij je reist van de Argentijnse hoofdstad (Buenos Aires) naar het sub-arctische zuiden naar het sub-tropische noorden. Uiteraard neem je -zoals je gewend bent bij reisorganisatie Grensloos Genieten- niet de kortste weg, maar al reizend ontdek je het uiterste zuiden van het Amerikaanse continent.

En omdat we willen vermijden dat je vakantie op een uitputtingsslag begint te lijken, hebben we twee extra vluchten in ons reisprogramma geïntegreerd. Onderweg komen pittoreske plaatsen met klinkende namen als Ushuaia, El Calafate en El Chaltén aan bod, terwijl we uiteraard ook de prachtige ruige natuur verkennen tijdens deze moderne ontdekkingstocht.

Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 

Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land, geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels van de andere virtuele ervaringen die we via De Armstoelreiziger met je delen.

Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)