Aanstekelijke vrolijkheid
"Goeiemorgen Theo, Het heeft weinig zin om me te introduceren want één van de eerste dingen die je bij onze aankomst in New Delhi zei, was dat je ons vergeten zult 😉 Ondertussen leerde je al onze namen onderweg van vliegveld naar hotel. Wat volgde was één van de meest bijzondere reizen die ik mocht maken mede dankzij de beste van de beste reisleiders. De reis zelf was al bijzonder maar jouw kennis, je drive en enthousiasme om je reizigers zoveel meer te laten zien en ervaren dan conform het reisprogramma, je aanstekelijke vrolijkheid en grenzen met ons opzoeken waren allemaal kersen op die toch al mooie taart. Ik denk aan je ‘stagiair’ die met ons meereisde en aan wie je de échte vragen durfde te stellen welke door de jongeman als zeer grensverleggend moet zijn ervaren. Hij en wij leerden van elkaar. Een waardevolle ervaring die je ons en de jongeman hebt gegeven. Je had het ook niet kunnen doen…En zo zijn er meer voorbeelden. Ook bracht je ons naar een piepklein etablissementje in Varanasi waar ik, getipt door jou, een lassi met wiet heb gedronken. Superleuk!"
Liesbeth van Eijk, off.oak@planet.nl
Aandacht
Dank je wel voor deze prachtige India ervaring, voor een lesje ‘loslaten’, vooral je informatieve verhalen, voor je enthousiasme en flexibiliteit, voor je aandacht voor iedereen in de groep. Ik zou graag nog eens met je op reis gaan. En dat heb ik echt nog nooit eerder tegen een reisleider gezegd.
Annemarie Kerstens – vandikhoutzaagtmenplanken@hotmail.com
Veel verrassingen
"Reisleider Theo van Grensloos Genieten begeleidt meer dan 20 groepen per jaar. Vaak in net zo veel landen. Toch kent hij overal de weg. Daardoor kom je op de meest bijzondere plekken. En eet je op plekken waar je thuis nog niet dood gevonden zou willen worden. Maar we hebben het allemaal overleefd!:)"
Fam. Van Groeningen, Heerhugowaard
Fietstocht
"Waar wij - en de rest van de groep- het meest van hebben genoten waren de niet-geplande wandelingen en fietstochten, met onderweg niet geplande bezoekjes aan scholen, fabrieken of andere leuke dingen die hij onderweg regelt. Als je met Theo op reis gaat, vergeet dan het programma en zet je control-standje gewoon uit. Vertrouw op hem. Hij bedenkt elke dag weer de leukste excursies en in vergelijking met veel andere reisorganisaties zijn deze vrijwel allemaal gratis omdat hij ze zelf begeleidt."
Irma en Jules van Hasselt-Kooijman, Delft
Smerig
"India mag dan een prachtig land zijn met veel mooie bezienswaardigheden, voor ons was het vooral ook een smerig land. Met overal rotzooi op straat. Gelukkiog waren de hotels prima en ook het eten heeft me verrast. Op het moment dat je de grens overrijdt naar Nepal, stap je in een andere wereld. Het is echt ongelooflijk hoe verschillend deze landen zijn. Alles wat India niet is, is Nepal. Hier hadden we nog wel drie weken kunnen doorbrengen! Toch hadden we India voor geen goud willen missen. Maar naar dit land terug keren zit er wat ons betreft niet in."
Hans en Gonnie van Leeuwen, Nijkerk
Enthousiasme
Beste Theo, Bedankt voor je geweldige begeleiding, je enthousiasme spatte ervan af. Hierdoor hebben we veel gezien. Wij hebben een geweldige vakantie gehad.
Christa en Theo Hauers – hauer1951@hetnet.nl