HOME » DDR & HANZE DUITSLAND - REVIEWS
Onbekend, maar zeker niet onbemind
"De afgelopen twintig jaar hebben wij veel van de wereld buiten Europa mogen ontdekken, maar dankzij Corona zijn we dichter bij huis gebleven. Het onbekende Duitsland, maar dankzij deze reis niet langer onbemind, hebben we in twee weken mogen ontdekken. Wat een feestje was het, vooral de onbekende steden als Stralsund en Hameln hebben ons enorm verbaasd en verrast."
Joop & Sandra van Heteren, Gameren
Fascinerend Duitsland
"Het fijne aan deze rondreis in Corona tijd was dat we niet hoefden te vliegen, maar gewoon vanuit Nederland vertrokken met een comfortabel minibusje. Gids Theo nam ons vervolgens mee op een fascinerende rondreis door het nog fascinerender Duitsland."
Robert-Jan & Sascha, Amsterdam
Verrassend!
"Eigenlijk heb je maar een woord nodig om deze reis te beschrijven: Verrassend. Duitsland is namelijk veel diverser (en leuker) dan wij vooraf gedacht hadden. Zo verken je behoorlijk wat steden, de een nog verrassender dan de ander. Ook de natuur vonden wij supermooi. De kinderen waren enorm onder de indruk van het concentratiekamp en de musea over de tijd van Hitler. Wij van het verrassend lekkere eten!"
Fam. Boersma, Franeker

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.