Bijzondere stad
"Mooie "tussen Kerst en Nieuwjaar" reis naar Budapest, met opnieuw een erg leuke groep. Afwisselend programma met ruimte voor eigen initiatief. Veel verschillende kanten van deze bijzondere stad gezien. Na twee reizen met Grensloos Genieten kan ik mij niet voorstellen ooit nog een reis met een andere organisatie te willen doen."
Maaike Westra, Nijmegen: maaikewestra73@gmail.com
Verborgen pareltjes
"Hoewel ik al eens in Boedapest was geweest, wist reisleider Theo Leerintveld mij en mijn reisgenoten telkens te verrassen met de mooiste verborgen pareltjes van Boedapest. De citytrip tijdens de Kerstdagen omvatte uiteraard een boottocht over de Donau, een bezoek aan het Parlementsgebouw, een rondleiding door de Joodse Synagoge en zelfs twee bezoeken aan thermaalbaden, maar ook een rondleiding met miniconcert door het prachtige onlangs gerenoveerde gebouw van de Hongaarse opera en bezoeken aan het Light Art Museum en Hongaars Museum. Ook de diverse Kerstmarkten die de stad rijk is werden niet vergeten. Tijdens de wandelingen door de stad hebben we ook gebruik gemaakt van de metro. Daarbij zijn we verrast met een stop bij het oudste, originele metrostations dat de stad rijk is en het nieuwste, moderne metrostation van de stad met een spinnenwebconstructie die adembenemend indrukwekkend is. De dagindeling werd dagelijks besproken en in overleg met het reisgezelschap en afhankelijk van de beschikbaarheid van de onderdelen afgestemd. Er was gelegenheid voor eigen inbreng voor bijvoorbeeld het nuttigen van maaltijden en de invulling van facultatieve excursies. Het reisgezelschap was evenwichtig samengesteld en paste goed bij elkaar. Ik heb genoten van de gezamenlijke maaltijden en mooie gesprekken. Tijdens de borrel na de avondmaaltijd werd de dag nog eens doorgenomen en voerde tevredenheid de boventoon. Vanaf het moment van samenkomst op het vliegveld voor vertrek tot het moment van terugkomst en afscheid nemen was alles goed geregeld. Het enige minpuntje van de hele citytrip was het hotel. Dat was gedateerd en lag buiten het centrum. Het sanitair en ontbijt lieten te wensen over. Het personeel daarentegen was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Gelukkig bood de reisleider een prima alternatief voor het ontbijt en kende de reis voor mij alleen maar hoogtepunten en genietmomenten. De citytrip omvatte kunst, cultuur, historie en traditie. Boedapest is met recht betoverend tijdens de Kerstdagen. Het was grensloos genieten!"
Astrid Waals; a.waals@waals-advocaat.nl
Flexibel programma
"Vanaf het moment dat je elkaar treft op het vliegveld begint het ontspannen, want Theo begeleidt je van het begin tot het eind en van de ochtend tot de avond. Hij kent Boedapest op zijn duimpje waardoor je de mooiste plekken ziet waar je normaal aan voorbij gelopen zou zijn. Het programma is flexibel waardoor mooie plekken langer bezocht kunnen worden. Voor herhaling vatbaar."
Corine Kok: corinekokkie@gmail.com
Bezielende voorman
"Wat een mooie Kerstreis was dit! Een prachtige stad met een rijke historie, voor ons tot leven gebracht door jou Theo, als onvermoeibare en bezielende ‘voorman’. Daarbij waren we weer met een fijne, gezellige groep, een andere belangrijke voorwaarde voor een geslaagde reis. Ik kijk alweer uit naar de volgende! De tuinenreis naar Engeland..:)"
Marlies Koonen: m.koonen@planet.nl
Perfect geregeld
''Theo, je bent een kanjer. Alles perfect geregeld. Dank! Ik hoop nog meer van je reizen te mogen genieten. P.s. Ik zal goede raad niet meer in de wind slaan."
Marianne
Van alle markten thuis
'De reisleider is van alle markten thuis. Daarnaast is hij snel en zit vol informatie. Ook kent hij vele leuke plekjes in de stad en weet het programma aan te passen aan de omstandigheden. Tevens heeft hij oog voor de verschillen in reisleden. Is 24 uur per dag bereikbaar, indien nodig. En helaas was dat in onze groep een aantal keren nodig..."
Adrie en Marjanne van Alphen
Bijzondere man
"Deze reisleider was eigenlijk een heel bijzondere man. Hij is ter plaatse bijzonder goed ingelicht, kent de stad op zijn duimpje en de gewoontes van de mensen, uit eigen jarenlange ervaring. Hij was ook persoonlijk betrokken bij alle reizigers."
Virginie