Totaal anders
''Net als heel veel andere Nederlanders, was ik al eerder in Turkije geweest. Maar dan gewoon op een plek aan zee. Deze reis is totaal anders. Vrijwel elke dag reis je van de ene plek naar de andere. En ondanks dat het heel vermoeiend is, had ik het voor geen goud willen missen. Je ziet zo veel meer van Turkije, dat het zelfs naar meer smaakt."
Brenda Scheepers, Hellevloesluis
Cultuur & Natuur
"Als ik deze reis zou moeten omschrijven in twee woorden, dan zou ik zeggen Cultuur & Natuur. Vanaf de eerste dag tot de laatste word je ondergedompeld in het lieflijke Turkije (Trabzon), maar ook in het ruige Turkije dat grenzen heeft met Armenie, Iran en Syrie. Doordat je verschillende grenssteden bezoekt, maakt het deze reis extra spannend."
Henri en Brendy van Willigenburg-van Rossum, Ede
Complimenten
"Dankzij corona hadden we geen zin om buiten Europa te reizen, maar wel wilden we wat totaal anders. Complimenten voor Grensloos Genieten, want wat hebben wij een ander Turkije gezien dan we kenden van onze eerdere reizen naar dit mooie land met de vriendelijke mensen. We moeten wel eerlijk zijn, deze reis is niet voor iedereen weggelegd. Je reist namelijk veel en ook de hotels zijn geen super-de-luxe vier sterren accommodaties, maar wat wil je anders in zulke ruige gebieden waar amper toeristen komen."
Esther de Meer & Peter van Wijk, Leiden