HOME » Transmongolië (Peking) Express

TRANSMONGOLIE EXPRESS (20 dagen rondreis)

Een van de meest fascinerende treinreizen ter wereld is de Transmongolië-express. Via de metropool Moskou, het onbekende (maar niet onbeminde) Irkoetsk en het wonderschone Baikalmeer komen we terecht in Mongolië, een land dat iedereen minstens een keer in zijn leven gezien moet hebben. Deze treinreis eindigt in de hoofdstad van China, Beijing. De hele reis wordt begeleid door de ervaren en deskundige Nederlandstalige reisleider Jules Leerintveld.

Onze eerste introductie met Rusland is een bezoek aan de fascinerende wereldstad Moskou. Alle hoogtepunten van deze metropool (en onze favoriete minder bekende plekken) verkennen we de eerste drie dagen voordat we vier nachten (!) op rij in de trein slapen: een zeer bijzondere ervaring. Op dag 8 zijn we in het kloppende hart van Siberië: Irkoetsk. Voordat we onze route vervolgen genieten we eerst nog van een boeiende rondleiding in de historische stad Irkoetsk. Mongolië, zonder twijfel één van de mooiste landen van de wereld, is onze volgende bestemming. Na nog een laatste nacht in de trein arriveren we Beijing, het bruisende culturele hart van China, waar we opnieuw met een geheel andere cultuur kennis maken.

GRENSLOOS GENIETEN DETAILS
Transmongolië Express (rondreis) € 2795, dit tarief is op basis van 2e klas coupés (4 ps. coupés); toeslag 1e klas (2.ps. coupés) € 549,00.
Vertrek: 24 augustus 2020 (t/m 12 september 2020) 20-daagse reis
Minimum: 6 personen Maximum: 16 personen