HOME » Transmongolië (Peking) Express

Transmongolië Express (20 dagen rondreis)

Een van de meest fascinerende treinreizen ter wereld is de Transmongolië-express. Via de metropool Moskou, het onbekende (maar niet onbeminde) Irkoetsk en het wonderschone Baikalmeer komen we terecht in Mongolië, een land dat iedereen minstens een keer in zijn leven gezien moet hebben. Deze treinreis eindigt in de hoofdstad van China, Beijing. De hele reis wordt begeleid door de ervaren en deskundige Nederlandstalige reisleider Jules Leerintveld.

 

GRENSLOOS GENIETEN DETAILS
Transmongolië Express (rondreis) € 2695
Vertrek: 6 september 2019 (t/m 25 september 2019) 20-daagse reis
Inbegrepen: Vlucht naar Moskou en terug uit Beijing, luchthavenbelasting en andere taxen/toeslagen, trein Moskou-Beijing op basis van logies in 4ps. coupés met stops in Irkoetsk en Oelan Bator; overnachtingen in toeristenklasse accommodatie op basis van logies en ontbijt in 2ps.-kamers + in Mongolië 2 nachten in gers op basis van vol pension; begeleiding door Nederlandstalige reisbegeleider; transfers; excursieprogramma Moskou (Rode Plein en omgeving; metro), Irkoetsk (stadsbezichtiging), Terelj Nationaal Park en Oelan Bator.
Niet inbegrepen: Reserveringskosten (€ 29,50), Calamiteitenfonds (€ 2,50), optionele excursies, visa (kunnen door ons verzorgd worden voor € 349,- voor Rusland, Mongolië en China), eventuele verzekeringen.
Minimum: 6 personen Maximum: 16 personen