Of je nou de panda's in China wilt zien, genieten van de zonsopgang in de Drakensbergen (Zuid-Afrika) of het Indiase straatleven wilt meemaken: het kan allemaal bij 'Grensloos Genieten'. 

Al bestaat de 'ideale reis' niet, wel kan je bij Grensloos Genieten terecht voor een lading aan tips voor jullie 'Avontuur op maat'. De broers Theo en Jules Leerintveld reizen namelijk gezamenlijk al meer dan 50 jaar over de gehele wereld. Inmiddels hebben ze meer dan 150 landen bezocht.

Nadat je ons een E-mail hebt gestuurd (genieten@grensloosgenieten.nl) sturen wij je een vragenlijst per E-mail retour. Dan kijken we eerst naar je vlucht, want onder vlucht heeft het geen zin om verder te gaan met dit proces. Nadat de vlucht geboekt is, maken wij binnen een week een op maat gesneden voorstel voor jullie reisgezelschap. Inclusief voorstellen voor de beste/goedkoopste vlucht, de leukste hotels en de beste manier om rond te reizen door het land van je keuze.

De volgende stap -het daadwerkelijke boeken van vluchten, hotels en excursies. Dit kan uiteraard door ons geregeld worden voor een prijsverhoging van 10% van wat je daadwerkelijk boekt bij Grensloos Genieten. Besef dat wij flinke kortingen krijgen bij verschillende aanbieders, waardoor wij vaak 30% tot 40% staffelkorting krijgen. Deze geven we uiteraard graag aan jullie een-op-een door! Op de uiteindelijke prijs volgt dan weer de 10% prijsverhoging voor onze gemaakte arbeid. Simpeler kan het toch niet?

Heb je zelf een groep? Ook dan helpen wij je graag met een Avontuur op Maat. Onderaan deze pagina kan je ons je email adres sturen en het land van je keuze, dan sturen wij je de vragenlijst.  

Onderstaand zie je een lijst van alle landen waar wij meer dan waardevolle tips en reisroutes over kunnen (en willen) geven.

Staat je land er niet bij? Mail ons op genieten@grensloosgenieten.nl 

Mocht je nog twijfels hebben over 'Grensloos Genieten', kijk dan naar de lovende reacties bij het kopje 'Reviews'. Neem -indien gewenst- gerust contact op via de mail met een van de vele reizigers die al eerder met ons hebben gereisd. Onze ambassadeurs praten (en reizen) graag over en met ons.

ZUID-AMERIKA
Argentinie Uruguay
Chili Paraguay
Bolivia Suriname
Equador Columbia
Brazilie
CENTRAAL-AMERIKA
El Salvador Nicaragua
Panama Costa Rica
Mexico Honduras
Belize Guatamala
NOORD-AMERIKA
USA Canada
EUROPA
Baskenland Engeland
Ierland Wales
Schotland Noorwegen
Zweden Denemarken
Letland Estland
Litouwen Wit-Rusland
Georgie Armenie
Hongarije Polen
IJsland Rusland
AFRIKA
Namibie Botswana
Zuid-Afrika Zimbabwe
Kenia Tanzanie
OCEANIE
Nieuw-Zeeland
MIDDEN-OOSTEN
Iran
AZIE
Japan Zuid-Korea
China India
Nepal Kirgizie
Oezbekistan Mongolie
Sri Lanka Laos
Noord-Korea Cambodja