Of je nou de panda's in China wilt zien, genieten van de zonsopgang in de Drakensbergen (Zuid-Afrika) of het Indiase straatleven wilt meemaken: het kan allemaal bij 'Grensloos Genieten'. 

Al bestaat de 'ideale reis' niet, wel kan je bij Grensloos Genieten terecht voor een lading aan tips voor jullie 'Avontuur op maat'. De broers Theo en Jules Leerintveld reizen namelijk gezamenlijk al meer dan 50 jaar over de gehele wereld. Inmiddels hebben ze meer dan 150 landen bezocht.

Na betaling van € 100 mag je de door ons toegestuurde vragenlijst per E-mail terug sturen. Dan sturen wij  je binnen een week een op maat gesneden voorstel voor jullie reisgezelschap. Inclusief voorstellen voor de beste/goedkoopste vlucht, de leukste hotels en de beste manier om rond te reizen door het land van je keuze.

De volgende stap -het daadwerkelijke boeken van vluchten, hotels en excursies- kan uiteraard ook door ons geregeld worden, maar dan bereken we een uurtarief van €30. Het totale bedrag is dan uiteraard moeilijk te voorspellen, dat hangt af van hoeveel verschillende bouwstenen jullie gekozen hebben.

Heb je zelf een groep? Ook dan helpen wij je graag met een Avontuur op Maat. Onderaan deze pagina kan je ons je email adres sturen en het land van je keuze, dan sturen wij je de vragenlijst. Zodra de betaling binnen is, sturen wij je een op maat gesneden voorstel terug!

Onderstaand zie je een lijst van alle landen waar wij meer dan waardevolle tips en reisroutes over kunnen (en willen) geven.

Staat je land er niet bij? Mail ons op genieten@grensloosgenieten.nl 

Mocht je nog twijfels hebben over 'Grensloos Genieten', kijk dan naar de lovende reacties bij het kopje 'Reviews'. Neem -indien gewenst- gerust contact op via de mail met een van de vele reizigers die al eerder met ons hebben gereisd. Onze ambassadeurs praten (en reizen) graag over en met ons.

ZUID-AMERIKA
Argentinie Uruguay
Chili Paraguay
Bolivia Suriname
Equador Columbia
Brazilie Venezuela
CENTRAAL-AMERIKA
El Salvador Nicaragua
Panama Costa Rica
Mexico Honduras
Belize Guatamala
NOORD-AMERIKA
USA Canada
EUROPA
Baskenland Engeland
Ierland Wales
Schotland Noorwegen
Zweden Denemarken
Letland Estland
Litouwen Wit-Rusland
Georgie Armenie
Hongarije Polen
IJsland Rusland
AFRIKA
Namibie Botswana
Zuid-Afrika Zimbabwe
Kenia Tanzanie
OCEANIE
Nieuw-Zeeland
MIDDEN-OOSTEN
Iran
AZIE
Japan Zuid-Korea
China India
Nepal Kirgizie
Oezbekistan Mongolie
Sri Lanka Laos
Noord-Korea Cambodja

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.