HOME » RECENSIES (en foto's) BALTISCHE STATEN

RECENSIES BALTISCHE STATEN

Reactie plaatsen

Reacties

Jose Vreeswijk
2 maanden geleden

Het was een onvergetelijke reis! En meteen ook een culinaire: Theo liet ons iedere dag de specialiteiten van het land proeven, speciale koekjes bij de koffie, hartige snacks in de bus etc. We aten in lokale restaurants op originele en prachtige plekken, waar je normaal als toerist niet snel terecht zou komen en waar het eten vaak veel goedkoper is.
We hebben alle dingen gedaan die op het programma stonden en deden vaak veel meer dan gepland was, dat maakte de reis zo verrassend en avontuurlijk.
Theo is ook een echte verhalenverteller, door zijn vele lokale vrienden weet hij interessante wetenswaardigheden over het echte leven die je in de geschiedenis- en reisboeken nooit zult lezen. Een wandelende encyclopedie is hij, met oog voor kunst en fotografie. Ik heb nog nooit zoveel mooie musea bezocht en nog nooit zo'n mooie foto's kunnen maken! Deze Grensloos Genieten reis was een life-changing experience voor mij.

Riet Bunt
2 maanden geleden

Op 24 juli 2018 hebben we de reis naar de Baltische Staten gemaakt met Theo als reisleider. Hans en ik hadden al eerder een reis met Theo naar Ijsland gemaakt. Dit was zo goed bevallen dat we deze reis in de eerste plaats hebben gekozen omdat we dan Theo weer als reisleider zouden hebben. De 1e reis met Theo was naar IJsland heel geweldig maar deze reis heeft al onze verwachtingen overtroffen. Het is onvoorstelbaar de energie die Theo heeft en ook op ons als groep kon overbrengen. Hij reed ons overal heen en vertelde zoveel dat op 1 van de laatste dagen de harde schijf vol was. Zoveel indrukken zoveel cultuur en zoveel natuur dat het bijna te veel was voor mijn hoofd om dat allemaal in korte tijd te verwerken. Nou Theo bedankt en we hopen nog veel reizen met je te maken.