HOME » (NIET ZICHTBAAR) RECENSIES (en foto's) IRAN

RECENSIES IRAN  

Reactie plaatsen

Reacties

Nelleke van Winkelhoff
een jaar geleden

De reis in Iran was meer dan ik gedacht had. Elke dag ervoer ik als een verassing. Dagelijks heb ik genoten van de verfijnde cutuur, wisselende natuur en de ontzettend aardige mensen. Ook 's nachts heb ik genoten van de comfortabele kamers met heerlijke bedden. Mooie slaapplaatsen zoals in paleizen/koopmanshuizen en prachtige tuinen met fonteinen. Theo en Samira hebben ons veel van het land laten zien. Nog dagelijks komt er een herinnering naar boven. Een toevoeging aan de reis: een muziekoptreden en een tapijtatelier bezoeken. Iran is zeker een aanrader.

Jan en Andrea
een jaar geleden

De reis en de enthousiaste reisleider hebben een goede indruk op ons gemaakt. We hebben genoten van de cultuur, goede hotels en speciaal de mensen die je spontaan benaderen. De Iraniërs zijn zo warm,vriendelijk, en respectvol naar de toeristen toe daar kunnen wij nog van leren.
Theo dank je wel voor je zorgzaamheid en inzet.
Kortom een heel speciale reis die we in onze herinneringen bewaren.
Wat meer afwisseling in het dagprogramma voor ons zou fijn zijn. Moskee en bazaar was voor ons to much.
Het prachtige bergdorpje Masouleh verdient 2 nachten.
Theo hartelijk dank voor alles!
Groetjes, Jan en Andrea

Aad Verbij
een jaar geleden

de rondreis in Iran was onvergetelijk. het contact met de bevolking was top: welcome in Iran hoorde je dagelijks. door de ervaring van Theo hebben we in korte tijd vrijwel alles gezien wat er op de route lag. van internationale dreiging was niets te merken. de trip is een aanrader voor iedereen die belangstelling heeft voor oude cultuur en een gastvrije bevolking.

Denise Vrij
een jaar geleden

Top reis...mega genoten..
En wat een coole reisleider

Zeker een aanrader😊👌

Nelleke van Winkelhoff
een jaar geleden

Ik heb in alle facetten van de reis erg genoten en besefte elke dag dat ik in een bijzonder land was. Zeer divers qua natuur en cultuur en daarom ook ‘rijk’. Een land met veel invloeden en historische invasies wat te zien is in het hedendaagse leven. Ik voelde me vaak verrast over de openheid van de mensen en geflirt naar ‘onze mannen’ in de groep. In andere gescheiden landen – Noord Afrikaanse landen - heb ik dit nooit gezien.
Complimenten aan Grensloos Genieten hoe je 2 weken, iedere dag weer de dagen rijkelijk gevuld aan elkaar rijgt. Ik wil je bedanken voor je zorgzaamheid. En heb het gewaardeerd dat je zorgde dat ik toch afwisselend kon eten. Ik heb me wel ongemakkelijk gevoeld tussen zoveel vleeseters als enige vegetariër.
Waar ik ook van heb genoten waren de bijzondere hotels en het comfort. Toch wel lekker als de douche werkt en je kunt slapen in schoon beddengoed. En kunt uitrusten in een mooie tuin...:)

Nynke Spijker-Talsma
2 jaar geleden

Iran was voor mij een ongelofelijke ontdekking en bijzondere reis: het mooie gevarieerde landschap, de mooie gebouwen, de rijstijl in de steden, maar ook vooral de Iraniërs zelf. Wat zijn dat lieve hartelijke mensen! Ook mijn dank aan Theo: hij loosde ons op zijn joviale manier door dit land, hij wilde ons zoveel mogelijk laten zien: soms was het bijna te veel. Wat ook zo fanatisch was, waren de spontane dingen die we onderweg deden en ook vooral meemaakten. Ook mijn dank aan Samira onze top en vooral ook aardige (lieve) Iranese reisleidster: we waren haar eerste groep, maar ze is zo gegroeid tijdens deze prachtige reis. Zij ritselde en regelde (samen met Theo) zo veel voor ons, dat deze reis nog lang in mijn gedachte zal blijven. Ooit hoop ik dat dit prachtige land de vrijheid krijgt die wij zo gewoon in het Westen vinden. Nogmaals Theo en Samira bedankt!!!!

marianne been
2 jaar geleden

Iran in al zijn facetten, dat is wat Samira en jij mij hebben laten proeven. Wat een land, met een tastbare geschiedenis al van uit een zeer ver verleden. Ook heb je mij op de juiste wijze, door de strikte regels van het land heen geloodst, zoals een goed en ervaren reisleider betaamt.
Dank voor al je goede zorgen. Ik heb weer een schat aan ervaringen opgedaan, die ik in mijn werk zeer goed kan gebruiken.

Wieneke van Rossum
2 jaar geleden

Hartelijk dank voor het ‘loodsen’ van ons door Iran. Het delen van je kennis en het geven van informatie en last but not least al je goede zorgen. Je bent besmet met het reisvirus en je hebt enorm veel passie voor je vak. Door dit alles heb ik een fantastische reis gehad.”

Cor en Cora Beljaars
2 jaar geleden

Theo, hartelijk bedankt voor alle goede zorgen. Je bent een bevlogen reisleider met echte liefde voor Iran. We hebben veel gezien.
Cor en Cora

Theo en Christa Valkis-Jansen
2 jaar geleden

Beste Theo,
Bedankt voor je geweldige begeleiding, je enthousiasme spatte ervan af. Hierdoor hebben we veel gezien. Wij hebben een geweldige vakantie gehad.
Theo en Christa.