HOME » (NIET ZICHTBAAR) RECENSIES (en foto's) IJSLAND HOOGTEPUNTEN

RECENSIES IJSLAND

Reactie plaatsen

Reacties

Jan en Jannie Vissers-Brekelmans
een jaar geleden

We hebben ontzettend veel gezien tijdens deze reis, het lijkt alsof we veel langer zijn weggeweest. Het is een prachtige reis waarin natuur en en een beetje cultuur ruim vertegenwoordigd zijn. Ondanks de grote reisafstanden hebben we enorm veel plekken bezocht, mede dankzij de zeer ervaren reisleider. Ook de hotels waren meer dan goed.

Aernout Schaap en Jose
een jaar geleden

Het was ons tweede bezoek aan Ijsland met name gericht op de vroegere ervaringen uit een andere rondreis. Onze ervaring van dit mooie land is nu stukken beter, mede dankzij de uitstekende begeleiding van gids Theo. De voldeed veel meer aan de verwachtingen dan we ooit hadden durven denken.

Henk en Ineke van Daalderop
een jaar geleden

Theo is een flexibele gids die het zijn deelnemers naar de zin maakt en duidelijk is in de uitvoering van de reis. Zijn timing van info geven is altijd op tijd en duidelijk. Deze IJsland reis is echt een heel boeiende en gevarieerde reis. Met veel natuurschoon, en alles onder leiding van een zeer goede reisleider.

Fam. Bresser
een jaar geleden

Zeer ervaren reisleider die het programma zo weet aan te passen dat het elkaar beter opvolgt. Ook heeft hij telkens een alternatief klaar voor als dat nodig is/was. Ook legt hij het dagprogramma voor iedereen duidelijk uit. Verder maakte hij met iedereen een praatje op de terugreis naar het vliegveld, wat ik zelden heb meegemaakt in al die jaren dat ik reis.

Bertje van Daalen
een jaar geleden

Theo is een flexibele en nuchtere man. Hij houdt niet van laatkomers en werkt accuraat. Verder is hij goed op de hoogte en doet hij alles voor ons, zijn klanten. Zijn informatie doceert hij op de juiste manier, met ruimte voor vragen. Ook heeft hij humor. Ook is hij altijd in de buurt, wat een lekker veilig gevoel geeft. Verder doorspekt hij zijn verhalen met leuke anekdotes.

Mieke van Waaijenburg
een jaar geleden

‘Living life to the fullest’
Da’s volgens mij een uitspraak die perfect bij jou past.
Je hebt passie voor wat je doet en daarmee weet je anderen te enthousiasmeren.
Zo ook mij.
Dankzij jouw bevlogenheid en deskundigheid met een persoonlijke touch heb ik geweldige dagen gehad hier op IJsland. Dank daarvoor.

Christa en Theo Hauers
een jaar geleden

Beste Theo,
Bedankt voor je geweldige begeleiding, je enthousiasme spatte ervan af. Hierdoor hebben we veel gezien. Wij hebben een geweldige vakantie gehad.

Annemarie Kerstens
een jaar geleden

Theo,,
Dank je wel voor deze prachtige IJsland ervaring, voor een lesje ‘loslaten’, vooral je informatieve verhalen, voor je enthousiasme en flexibiliteit, voor je aandacht voor iedereen in de groep. Ik zou graag nog eens met je op reis gaan. En dat heb ik echt nog nooit eerder tegen een reisleider gezegd.
Dank, Annemarie

Henk en Annetta Broekmeulen-De Jong
een jaar geleden

Dag Theo,
Van harte dank voor-jouw-steeds-toegewijde manier van gidsen.
Je hebt ons ongelooflijk veel laten zien en ervaren. Dat het begrip van de geschiedenis en het mogelijk overstijgen van verschillende kloven tussen mensen, volken en landen uiteindelijk iets kleiner mag worden.

Leo en Kit
een jaar geleden

Theo,
Wij hebben heel erg genoten van onze reis door het prachtige IJsland.
Jij bent een geboren reisleider, heel prettig.
Leo & Kit