Prachtige trollenroute
"In de zomer van 2022 maakten Hans en ik weer een zeer bijzondere reis met Grensloos Genieten. Theo onze reisleider heeft er weer iets geweldigs van gemaakt. Fietsen door Kopenhagen, prachtige stad en zeer de moeite waard met de fiets zie je zoveel meer! Vervolgens reizen we langs de kust van Zweden, waar we heel erg van hebben genoten schitterende plaatsen bezocht en prachtige tuinen, naar Noorwegen. Heel bijzonder! Het Vigeland park in Oslo moet je gezien hebben! Vervolgens het land door richting Alesund via de prachtige trollenroute. Het is allemaal teveel om op te noemen maar wat hebben wij genoten! Theo dank je wel! Op naar de volgende reizen in Baskenland en Iran."
Hans en Riet, riet@buntmeditation.nl
Focus
Alhoewel de -terechte- focus van deze reis op Noorwegen ligt, was het ook bijzonder interessant om Denemarken en Zweden te ontdekken."
Fam. De Bregt, Heerhugowaard
Zweedse kust
"Van te voren hadden we ons goed ingelezen over de spectaculaire natuur van Noorwegen. Maar als je er eenmaal bent en het met eigen ogen ziet, besef je pas hoe mooi de creaties van Moeder Natuur zijn! Ook was het bezoek aan Kopenhagen en de Zweedse kust erg mooi."
Irene & Paul ter Apel, Neerkerk
Spectaculaire autoroutes
"In deze onzekere corona-tijden waarin je niet weet of je een land mag verlaten met het vliegtuig, was het heel fijn om te weten dat we vanuit Nederland vertrokken en terug keerden met onze eigen bus. Ook kende chauffeur en gids Theo de meest spectaculaire autoroutes."
Bregje de Laat, Wellseind

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.