Güney

Agora Guesthouse

Als je in de oude stad wilt logeren, is het Agora Guesthouse echt een aanrader. Binnen een paar minuten wandel je naar de Blauwe Moskee en alle andere bekende bezienswaardigheden. Er is een waanzinnig leuk dakterras om ’s ochtends met fraai uitzicht te ontbijten of ’s avonds nog een drankje te doen. De kamers zijn ontzettend fijn ingericht en heel comfortabel.

Neva Flats

De ruimte en privacy van een appartement en de gemakken van een hotel. Neva Flats combineert het en dat maken de appartementen fijne plekken voor een stedentrip Istanbul. Gelegen in de bruisende wijk Beyoglu. De appartementen zijn schoon, ruim en netjes en hebben allemaal een eigen keukentje. ’s Ochtends kun je wel aanschuiven voor een uitgebreid Turks ontbijt.

Hotel Corinne

Een fijn boetiekhotel in de hippe wijk Çukurcuma in een bruisende straat met veel leuke cafés, bars en restaurants. Als je houdt van bijzonder winkelen en als je het echte Istanbul wilt leren kennen, is dit the place to be. Overnacht je hier niet, dan moet je er ’s avonds een keer gaan eten. De kaart en de wijnen zijn geweldig!