AANVRAAG VOOR 'AVONTUUR OP MAAT'

Lissabon Trip 2018

Behalve het aanbieden van georganiseerde groepsreizen organiseren wij ook 'Avontuur op Maat'. Bedrijven, verenigingen, organisaties, (vrienden)clubs of welke groep dan ook van tien mensen of meer die een leuk (meerdaags) uitje willen organiseren, kunnen zich bij onze creatieve denktank melden. En of je nou al een compleet uitgewerkt idee hebt of dat je'gewoon ergens naar toe wilt gaan', wij komen met  een passend antwoord op jullie prangende vragen. Onze trips gaan van Alaska tot Zanzibar, maar ook van Ammerzoden tot Zaltbommel.  Ons verdienmodel is heel simpel: wat wij ook organiseren, 10% van de totale som die wij factureren voor alle tickets/hotels/excursies/ (dus geen eten/drinken)is de salariëring van 'Grensloos Genieten'. Uiteraard gaan wij -indien gewenst- zelf dolgraag mee om jullie rond te gidsen. En onze beloning zit dan al verwerkt in die 10% commissie. Helder en duidelijk. Geen kleine lettertjes, geen verborgen adders onder het gras.

Het enige wat jullie nog weerhoudt van de 'reis van je leven' is het complementeren van onderstaand vragenformulier.  Wij beloven je vervolgens dat we binnen 24 uur reageren met een 'Ja, leuk' of een 'Nee, helaas'. Want we mogen dan de afgelopen 50 jaar al in meer dan 150 landen en ruim 1000 steden geweest zijn, ook wij hebben weleens geen passende oplossing voor jullie verzoek. Maar dat gebeurt gelukkig maar zelden. Veel leuker vinden wij het om met jullie beschikbare budget op zoek te gaan naar een 'Avontuur op Maat'.

 

Onderstaand staan een aantal referenties van particulieren/bedrijven/organisaties die eerder met ons een 'Avontuur op Maat' hebben beleefd. Zij hebben er geen bezwaar tegen als je met hen contact opneemt over 'Grensloos Genieten'.

 

NAAM STAD/STREEK/LAND
Alie Bakkenes 3 wkn Zuid-Korea/Japan - Familie van 5 personen
Astrid Waals Weekend Lissabon - 40 man Ondernemersvereniging Uden
Nelleke Schoemaker Vier weken Japan
E-MAIL EVT. OPMERKINGEN
aliebakkenes@gmail.com "Alles was top en tot in de puntjes geregeld!"
awaals@vanasadvocaten.nl "Iedereen heeft genoten van een prima verzorgd lang weekend."
nelleke.schoemaker@gmail.com "Theo heeft ons in vier weken heel Japan laten zien."